Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszik ha egy fiú csőnadrágot hord?
Figyelt kérdés
Kort légyszíves.2010. febr. 3. 21:59
34/49 anonim válasza:
nekem bejön :)
örülnék ha barátom is olyat hordana..
csak ne fehér vagy piros legyen xDD
hanem fekete.. vagy farmer.. azzal nincs gáázz :D
L/17
35/49 anonim válasza:
Nekem nem jön be pedig én is a tizenéves kategória vagyok. Azonban nekem már most a férfias fiúk jönnek be nem hiszem, hogy valaha is egy divatkövető barátot szeretnék.. De mivel ez a trend biztos egy tucat lány megőrül a csőnaciért. 15/l
36/49 anonim válasza:
sztem tökjó.
mindenki melegnek nézi szegény srácot...
mjuk nyilván van akinek nem áll jól, de na. akinek igen, az miért ne hordhatná?
17/L
37/49 anonim válasza:
Nem. Én férfiakra bukom, nem a b.zikra!
38/49 anonim válasza:
Nekem tetszik,ha nem színes és nincsenek benne pálcikalábak.
14L
40/49 anonim válasza:
hát hiába mondjátok hogy nem férfias meg minden,ebben a korban ez jön be a lányoknak ...xD
én is hordok speciel,bár nem annyira csőt hogy a lukamba is már belevág xD hanem olyan kicsit lógósabbat aminek inkább csak az alja szűk
de nekem nincs vasalva se a hajam se semmi ilyenem nincs,inkább sportosabb vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!