Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszik ha egy fiú csőnadrágot hord?
...és ha ehhez még egy "cukcsi" kivasalt haj is párosul na attól hányok...
De ne aggódj,ettől függetlenül a csajok(12-18éves) 90%-ának tetszik.
Oké hogy legyen egy kicsit szűkebb farmer,de hogy cső?
Nyugodtan nyomhatsz piros kezet de te kértél véleményt:)
15/L
holküldjek privit?:/
ittnem írja ki neked :'s
egy fiúnak még elmegy, majd kinövi.
de ha már kezdi magát férfinak "csúfolni", akkor inkább hanyagolja...
17/L
Na elküldtem az enyémet. Csak tudod nem akarom hogy mások küldhessenek nekem úgyhogy nem hozom nyilvánosságra a címemet :D /
De basszus, arról mit gondolsz, hogy ez baromira nem férfias? Biztos van sok lány, akinek bejön ez a kisfiús (inkább kislányos) öltözködés meg kinézet, de egyet had kérdezzek... téged egyáltalán nem zavar, hogy ugyanolyan ratyin nézel ki, mint a többi ezer "fijúcska", aki vasalja a haját, meg ilyen szarokat hord? Nem valami egyedi dolog, bár most biztos azt gondolod, hogy te aztán különlegesebb leszel, mint a többiek, de én akárhányszor meglátok csőnaciban, vasalthajjal, meg a többi hozzátartozóval egy gyereket, rögtön valami klón jut eszembe, mer' pont ilyet láttam 10 perccel ezelőtt is. Osztódnak??
Aztán persze lehet, hogy nem mindenki emo-homo, aki csőnacit hord, valszeg. csak én vagyok a beszűkült látókörű, senkiben sem vélem felfedezni a kreativítást, egyediséget.
16f
röviden,tömören: nem
egy felnőtt lánynak a férfias pasik jönnek be :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!