Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 24 éves lány 21 éves fiúval?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lány 21 éves fiúval? Van értelme próbálkozni?

Figyelt kérdés
2 hónapja megismertem egy srácot, jól kijövünk egymással, hasonló az érdeklődési köre, mint nekem, elég komolynak is tűnik, minden stimmelne, csak most jön a „de”. Az a probléma, hogy én már elvégeztem az iskolát, dolgozok, ő pedig csak jövő szeptemberben kezd jogot tanulni. Az ugye jó pár év. Eddig a szüleimmel laktam, viszont most, hogy lett munkám, szeretnék elköltözni, önálló életet kezdeni. De a srác, amíg tanul, biztos otthon fog lakni. Szóval én 30 leszek, amire elvégzi a sulit és jó esetben elkezd dolgozni. Nagyon tetszik, de én már hosszú távra tervezek, nem tudom, hogy mit kéne csinálnom. Próbáljuk meg, aztán meglátjuk vagy nem érdemes belevágni?

2014. dec. 23. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Semmi ertelme nincs.Par hete en is hasonlo helyzetben voltam,csak en 23 eves vagyok es 20 eves fiurol volt szo.

Egyreszt,ha komolyan akarsz tervezni,gondolom 30 fele szeretnel mar gyereket.O arra fejezi be a sulit es,mint irtad jo esetben elkezd dolgozni.Jon az osszekoltozes,az egymashoz valo szokas,hiszen lakva ismerni meg jol a masikat! Aztan eskuvo?Vegul gondolom a baba.Ekkor mar 30+leszel,HA! egyutt maradtok.

De,a mai 20-21-22-23-megkockaztatom a 24 eves fiukat,ok meg nagyon gyerekek,akik nem allnak keszen megallapodni.

O is majd bekerul az egyetemre,egyetemi bulik,haverok,csajozasok,kozos programok..O meg nem elte ki magat,te mar felnott eletet elsz.Gondolod meg.

2014. dec. 23. 23:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Jobban jártam volna, ha tegnap kiírom a kérdést. Randira hívott és igent mondtam neki. Persze utólag már tudtam, hogy nem kellett volna, de nem gondolkodtam, a válaszaitokkal is egyet értek. Elég gáz a helyzet, tegnap még igent mondtam, ma viszont már úgy gondolom, hogy nem kéne találkozni vele. Most hogy a francba mondjam meg neki, hogy bocs, de mégse?
2014. dec. 23. 23:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Rosszul állsz az egészhez. Felesleges ennyire előre tervezni mert jobb esetben is a fele ha összejön és akkor még sokat is mondtam. Mond le a randit ne hülyítsd szegény srácot.

Ne legyen igazam de nagy pofára esések fognak érni az életben.

Túlságosan megtervezel mindent és elfelejted, hogy a földön élsz. Ez nem egy romantikus regény ahol minden szép és jó. Egyik napról a másikra kirúghatnak a munkahelyedről. Egyik hétről a másikra lebetegedhetsz és azon kapod magad, hogy megint otthon laksz mert se pénzed se társad.

Szerintem hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Nem tudhatod, hogy az illető az életed szerelme vagy csak egy kaland lesz. Magadtól veszed el a lehetőséget ha így állsz a dolgokhoz.

5-10 éves kapcsolatok mennek tönkre egyik hétről a másikra szóval semmi sem biztos.

Nem azt mondom, hogy egyik napról a másikra élj de a te hozzáállásod a másik véglet.

Ez a 3 év nem nevetséges hanem röhej! Vicc kategória!

Véleményed, hozzáállásod nem fog megváltozni a válaszomtól de majd ha valamelyik "jóslatom" bekövetkezik jusson eszedbe, hogy egy okostojás mit írt a nagy betűs életről.

2014. dec. 24. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!