Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi egyedülálló magányos férfi? ( Többi lent )
Sok lány miért részesíti előnyben a 30-40 évvel idősebb férfiakat a saját kora beliekkel szemben ?
Sok lány miért részesíti előnyben a frissen bevándorolt kisebbségi , illetve sárga és fekete bőrű férfiakat a magyar férfiakkal szemben ?
Mit tud nektek megadni 30-40 évvel idősebb férfi amit saját korabeli férfiak / fiuk nem ? Csomó ilyesmit lehet olvasni és hallani mindenhol meg tapasztalni.
Sokkal idősebb férfival vannak együtt lányok , illetve sárga és fekete bőrűeknek óriási sikerük van itt Magyarországon , amíg a magyar férfiak meg szenvednek a magánytól. Remélem ti is vissza kapjátok valamikor keményen amit leműveltek velünk a sok megaláztatást és elutasítást
Elnézést a trágár kifejezésért !
Sok kínai agy akármilyen csajt is fel szedünk mi, sok nő is szenved a pasik szerelmének hiányától. DE ők kevesebben panaszkodnak. Ők csendben némán tűk, hátha majd valamikor változik a dolog.
inkább úgy kéne, miért van ennyi nyafogó férfi? Vagy miért van ennyi egyedülálló ember?
Figyi, érett, gondolkodó nők ritkán választanak 30 évvel idősebb palikat. Látod? Inkább csak a tizenévesek, max huszonévesek zömére jellemző ez. Egyszerűen nincsenek képben, azt hiszik a korral több tapasztalatot, és gerincességet kapnak, nem beszélve a zsetonról. A szeretetnek köze sincs ezekhez. Persze nem minden nő ilyen. Hadd tegyem hozzá ezt a klisét.
Én pl. ismerek 16-18 éves lányt is, aki csodálatos feleség lesz, már most ilyen jellem. Szóval hajrá, taposs rá és ilyet keress! :)
Húszezerszer leírtam már az oldalon,de újra megteszem.
Mert a felszínesség dominál manapság,és ez főként a nőkre vonatkozik,mivel egy tök átlagos nő is válogathat kedvére a férfiak között,míg ezt férfiak között csak a legjóképűbbek tehetik meg,akik annak születtek...
A tökéletest várják és keresik sajnos,a szőke herceget a fehér lovon,de amint egy apró hibád van,már mész a levesbe...
Az egyik kommentelőnek leírnám,hogy de van akik tudnak udvarolni,csak őket levegőnek nézitek,és esélyt sem adtok nekik.Úgy pedig elég nehéz megmutatni a dolgokat,hogy milyenek is vagyunk valójában.
Engem is megaláztak,durván visszautasítottak már nem is számoltam hányszor,de egy kedves szót nem kaptam még soha életemben nőtől(és itt most tekintsünk el a családtagoktól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!