Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem vagytok megértőbbek az olyan pasikkal, akik nem szeretnek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Avagy csak egyszerűen nehezen találják meg a megfelelő témát?2014. dec. 23. 10:07
2/8 anonim válasza:
Mert azt hisszük, hogy nem érdekeljük őket.
3/8 anonim válasza:
Mert ha nem szeretsz beszélgetni akkor mit csinálsz ? Nézegetitek egymást aztán hazamentek ?
Én például nagyon utálok felszínesen beszélgetni, és csak olyanokkal vagyok hajlandó komolyan elbeszélgetni 8amit nagyon szeretek) akiknél érzem, hogy vevők rá. Nem lehet, hogy nem érzed a lánynál ezt és azért nem akarsz vele ?
4/8 anonim válasza:
Mert ez az egyik perverzióm: szeretek tartalmas beszélgetéseket folytatni a párommal :D
5/8 anonim válasza:
mert a beszélgetés a legeslegfontosabb.
6/8 anonim válasza:
Azért ez relatív eléggé. Én sem vagyok az a szófosó lány és rosszul vagyok tőle mikor valakinek kényszeres beszélgetési mániája van. Azt is megértem ha valaki csendesebb.Viszont ha én beszélgetést kezdeményezek és tök flegma valaki azt nem szeretem.
7/8 anonim válasza:
Mert azt hiszem azért nem beszél velem mert szarik rám. (Már bocsi, hogy csúnyán fejeztem ki magam.)
8/8 anonim válasza:
mit szeretsz csinálni, amit együtt is jó lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!