Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lányok, ti örülnétek neki ha első randin kapnátok ajándékba egy nyakláncot aranyból?
Én örülnék neki persze, legalább tudom,hogy odafigyel rám és,hogy el akar csábítani :D
Erika/15
Hát kétségkívül nagyon nagyon kedves ajándék, 15 évesen talán nagyon örültem volna egy ilyesminek. Bár én ártatlanabb 15 éves voltam, mint a mostaniak...
DE mai fejjel, bár nagyon meghatódnék, de elutasítanám. Megkérném a srácot, hogy ha később is úgy gondolja, majd akkor adja nekem. Szóval nem bántóan, de az első randin ez túl komoly ajándék, és úgy érezném, hogy adnom kell cserébe valamit. Nem szeretem a látszatát se annak, hogy megvettek...
21/L
Köszi szépen a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok, hogy ilyen részletesen és sokan válaszoltatok!
Szerintem 2 féle srác az aki ilyen ajándékot vesz egy lánynak és ilyen hamar vagy aki nagyon szerelmes vagy aki tényleg "megakarja vásárolni", mint ahogy ti mondtátok. Esetleg lehet, hogy előfordul olyan is aki tényleg nagyon gazdag és csak azért mert megteheti. Lehet, hogy van ilyen, nem tudom. Én biztos, hogy az első csoportba tartozok és azt tudom mondani, hogy ha ti így járnátok, mármint hogy kapnátok egy ilyen ajándékot, kérlek ne utasítsátok vissza kapásból, mert az nagyon tud fájni, különösen az első csoportba tartozóknak. Nem a másik két csoportba tartozót fogjátok megbántani higgyétek el, azoknak mindegy legfeljebb másnak adják. És ha később kiderül, hogy nem az elsőbe tartozott aki adta, akkor is visszaadhatjátok.
Én mindenesetre csak odafogom neki adni, mert én már kezdettől fogva nagyon komolyan indítom és még az elején mindent bevallok neki, szóval nem ilyen szokásos ismerkedéses randi lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!