Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lányok, ti örülnétek neki ha első randin kapnátok ajándékba egy nyakláncot aranyból?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 00:19
11/26 A kérdező kommentje:
Meg különben is valami itt olyan furcsa: én minden 15 év k.-i lánynak nyakláncot látok a nyakában, Szerintem ne mondjátok, hogy nem örülnétek neki vagy nem tetszene...
2010. febr. 3. 00:54
13/26 anonim válasza:
első randin? sztem ez a legtöbb lányt elborzasztja. egyrészt azért, h ennek vajon mibaja, h már nyakláncokat vásárol? másrészt h megfelelési kényszer lesz a lányokban, ami elriontja az egész kapcsolatot.
sztem felejtsd el ezt az ajándékot, válassz mást.
15/26 anonim válasza:
Akkor sem az első randira való - de még csak nem is a másodikra.
Még születésnapjára is csak akkor illik, ha már a nagyjából a gyerekeket tervezitek, annyira megbíztok egymásban.
16/26 anonim válasza:
Azért mert van valakinek nyaklánca,az nem jelenti azt, hogy egyből az szeretne.Ha már ékszert kap,akkor azt azért kapja mert már szerelmesek és ez agy szép örök emlék,de az első randin még semmi nem biztos.Ha nekem adna valki és 1 hét múlva szakítanánk,akkor tuti visszaadnám.Ilyenkor inkább olyat kell adni,ami nem örök emlék,de a szándék miatt jó benyomást kelthet.Ez lehet egy eghívás(étterem, mozi stb.), virág, vagy ha már örök emlék,akkor egy őszinte üzenet, levél, lap.Szóval ilyen szokásos dolgok.Aztán ha már kibontakozott a kapcsolat és az érzelmek is megjelentek,akkor már jöhet az ékszer(valentín nap, eljegyzés, szülinap, hó-év fordulóra stb.)
17/26 anonim válasza:
Első randin nagyon furcsán venné ki magát, akármennyire is szerelmes vagy. Zavarba hoznád vele. Ne vegyél. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha elfogadja, ha visszautasítja. Komoly kapcsolathoz illő ajándék. Az első évfordulótokon tuti örülni fog neki.
18/26 anonim válasza:
én már akkor megrémültem amikor csak egy sima karkötőt kaptam... hiszen az valamilyen szinten a kötődést szimbolizálja.rossz érzés fogott el ezzel kapcsolatban,szóval dobtam is a pasit
19/26 anonim válasza:
inkább hónapfordulóra, ha nagyon szeretnél ilyet adni neki =)
én 16 vagyok, de tuti, hogy visszaadnám első randin. Mikor még nem ismer, és nem tudja hová tenni ezt a gesztust...
20/26 anonim válasza:
Ez kb olyan, mintha meg akarnád venni. OK, ki ne örülne egy aranyláncnak, na de az első randin?! Barátnőmet 2 hét után swarovski fülbevalóval lepték meg, majd rá egy hétre jött a karkötő. Kicsit kiakadt szegény lány, mivel ezek értékes holmik, és még alig ismerték egymást.Úgy érezte meg akarják venni, a srác elég hamar lapátra került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!