Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20+ satöbbi (csakmert kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20+ satöbbi (csakmert kell kérdőjel? )

Figyelt kérdés
szoval lassan 20 leszek de nem volt senkim etc.... gondolom rengeteg ilyen kérdés volt. a problémám inkább az hogy nagyon negativ vagyok magammal szemben, igy reális dolgod nem is látok hogy miért lenne velem valaki. és ez nagyon zavar. az meg a másik hogy tapasztalatlan vagyok, nemhiszem hogy a korombéli nők/lányok/csajok bajlodnának egy tapasztalatlan senki loserrel. mehhh :\ mást tudok szeretni nagyon meg minden, csak magamat nem. az ismerőseim azt mondják hogy ez a full önutálot nem fog segiteni, de más skillem nincs, nemtudok máshogy viszonyulni magamhoz. nos?

2014. dec. 22. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha szereted magad, előbb utóbb téged is szeretni fog valaki. ;) L
2014. dec. 22. 15:36
 2/9 A kérdező kommentje:
ahogy irtam az nekem nem megy
2014. dec. 22. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Legyen az a célod, hogy megszeresd magad! Ne add fel, elvégre elég sok időt kell még saját magaddal eltöltened. Többet, mint akárki mással. Ezért nem lenne rossz, ha jó viszonyt ápolnál saját magaddal. :)

(1. vagyok)

2014. dec. 22. 15:57
 4/9 A kérdező kommentje:
képtelenség(tényleg az), más valami?
2014. dec. 22. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Én 28 leszek és még randim sem volt. De nem azért, mert ne szeretném magam, hanem azért, mert én annyira ocsmány és ronda vagyok, hogy nem tudnak elképzelni párjukként, sőt szeretnek minél messzebb kerülni tőlem a kinézetem miatt.
2014. dec. 22. 17:02
 6/9 Manó11 ***** válasza:
próbálj megbékélni magaddal,ha nem is megszeretni magad. küldj képet,mondok véleményt
2014. dec. 23. 20:32
 7/9 I am God ***** válasza:
Küldj képet és akkor tudok objektív véleményt mondani
2015. jan. 14. 00:58
 8/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Pszichologus.
2015. jan. 14. 14:31
 9/9 Manócska1 ***** válasza:
szia. küldj képet,mondok véleményt
2015. jan. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!