Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem komunikál velem szerda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem komunikál velem szerda óta ez miért lehehet?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Nem járok vele de bókolgatok neki. Ha minden igaz tetszek is neki. Azthiszem legalábbis. Szoval az a helyzet hogy kedden egyszercsak megkérdezte (sajnos facebookon) hogy milyen kapcsolat van köztünk. Már nem tudtam kitérni a kérdés alol ( azért akartam volna mert élőben szeretem az ilyet megbeszélni. Úgy van rendjén) és elmondtam neki hogy tetszik nekem. De csak enyit. Megbeszéltük hogy pénteken majd majd megbeszéljük hogy mi van, mi lesz. Ez ugye kedden történt. Azóta nem találkoztunk, sőt fb.-n se ir vissza az üzeneteimre és nem is látamozza őket. Pedig jelzi az fb hogy fent van

...... de semmi. Eljött a péntek, és nem jött el a "randira", egy nevetséges indok miatt. Ami nekem kitaláltnak tűnik. Mégpedig azzal az indokkal hogy be kell pakolnia valami partira vagy mire. De egy bepakolás fontosabb mint a "randink"? Azóta is irogatok neki de nem válaszol semmire. ( csak az indok erejéig irt, de azt se akkor amikor gépnél voltam) hivogatni meg megkeresni nem akarom mert pancsernek nem akarok tűnni. Szerintetek mi lehet??? Fiú vagyok ( de gondolom már lesett :) ) és 15 leszek februárban

2014. dec. 20. 00:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem mondanám internetkapcsolatnak mert találkoztunk többször.
2014. dec. 20. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
LÉgy türelmes legalább januárig át kell gondolnia nem olyan egyszerű ez még tisztáznia kell magában ő mit gondol rólad akar e most kapcsolatot stb.
2014. dec. 20. 21:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg elfoglalt mert a fb azt jelti 1 napja nem volt fennt :/
2014. dec. 21. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!