Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ebből rájött hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből rájött hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki abba a középsuliba jár ahonnan én elballagtam tavaly, egy helyen lakunk és a buszon mindig néz, szemezünk, megtaláltam myvipen és megnéztem az adatlapját, szerintetek ebből rájön hogy tetszik nekem?

(tudom elég hülye kérdés, de egyelőre ennyit mertem, több mint a semmi)

2010. febr. 2. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jelöld be nyugodtan. Ne sokat gondolkozz rajta. A jelöléssel küldhetsz neki egy kis üzenetet. "Te vagy az a kedves lány, akit a buszon szoktam látni?". Valószínű, hogy visszajelöl és ő is fog írni valamit. Ha nem, akkor dobj neki még egy üzenetet. Nem mindenki olvassa el a bejelöléskor köldött üzenetet.

Ha elutasít, akkor egyértelmű a válasz. Ha a második levélre sem válaszol, akkor már lányokat kell elkezdened nézegetni a buszon.

29/F

2010. febr. 3. 08:35
 12/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok

...más lányokat kell nézegetned...

2010. febr. 3. 08:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, az utolsó igazán hasznos volt:)
2010. febr. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!