Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ebből rájött hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből rájött hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki abba a középsuliba jár ahonnan én elballagtam tavaly, egy helyen lakunk és a buszon mindig néz, szemezünk, megtaláltam myvipen és megnéztem az adatlapját, szerintetek ebből rájön hogy tetszik nekem?

(tudom elég hülye kérdés, de egyelőre ennyit mertem, több mint a semmi)

2010. febr. 2. 17:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
hát persze, sőt mostmár többet tud rólad mint a CIA
2010. febr. 2. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Ebből annyi jön le neki, hogy "jéé, e'meg ki... jaaa". Megnézed az adatlapján, nem nagy szám. Mejd ha megjelölöd és írsz neki, akkor talán kapizsgálni fog valamit.
2010. febr. 2. 17:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Most látom hogy rosszul írtam a kérdést, a kiegészítésben a zárójel előtti kérdés a helyes, bocsánat, ember vagyok, hibázom:)
2010. febr. 2. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
háát gondolhatja, de nem feltétlenül biztos benne sztem
2010. febr. 2. 17:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Szeintem 18-19 evesen (ha mar otthagytad a kozepsulit) lehene tobb batorsagod is, mint egyszer megnezni a myvipjet, te hos!
2010. febr. 2. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem következtethetett valamire,ha arra nem is,hogy bejön neked,de arra,hogy érdeklődsz iránta tuti.;)

~revenge

2010. febr. 2. 18:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehetne, de nincs, mindenkinek van hibája nekem ez, senki sem hibátlan vagy te az vagy hős?
2010. febr. 2. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem fog rájönni.. De ha tényleg tetszik, akkor talán nem is lenne baj, ha rájönne ;)
2010. febr. 2. 18:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem baj, épp ez a célom hogy rájöjjön, csak nem merem neki konkrétan megmondani.
2010. febr. 2. 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok:

Hát pedig másképp nehéz a tudtára adni:)

2010. febr. 2. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!