Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nem túl jó testi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem túl jó testi és szellemi adottságokkal rendelkező pasinak is lehet gyönyörű nője ha a férfi nem gazdag de tudja, hogyan kell csajozni? És hogyan kell csajozni?

Figyelt kérdés

Definíció a nem túl jó testi adottságokra a következő:

160-168 cm - magasság.

Testalkat - kicsit izmos vagy nem izmos 5-10kg felesleggel.

Teljesen átlagos arc.

Zavarba jön a lányok előtt elpirul.

Rosszul táncol.

Nem az a típus akivel könnyű beszélgetni.

És csajozni hogyan kell?

Ti mit szoktatok csinálni ha össze akartok jönni valakivel? Szerintem randira hívni egy nőt hülyeség mert tudatosul benne,hogy teszik nekem utána pedig nagy az esély a barátzónába esésre. De akkor hogyan kell mind ezt csinálni?

2014. dec. 14. 19:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Te sem járnál olyannal aki nem tetszik neked ha pedig mégis ,akkor szerintem ezt csak szánalomból teszed mert tudod milyen az,ha nem kelesz senkinek. Én is tudom,hogy ez milyen ezért gondoltam énis erre,hogy így tegyek. De azért nem teszem mert tudom,hogy valójában nem ezt akarom.

Nem kell nekem első osztályú nő csak legyen szép ez nálam azt jelenti,hogy számít neki,hogy ő hogyan néz ki ezért sportol ha kezd túl sok felesleg lenni rajta nem ostoba k aki ha megun megy egy másikra csak mert tudja,hogy neki most lehetősége van egy nálam jobbra. Én nem tennék ilyet nem dobnák senkit egy jobbért a nő is legyen ilyen.

2014. dec. 15. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha te szép és vonzó nőt akarsz, akkor azért tenni sem ártana. :D

Magasság - ezen értelemszerűen nem tudsz változtatni, max. optikai tuninggal (kicsit magasabb talpú cipő, frizura, testbeszéd)

Testalkat - ez nagymértékben formálható, persze ésszerű keretek között

Átlagos arc - ez is adott nagyjából, de fejleszthető (pl. arcszőrzettel, bőrápolással, jobb frizurával, ápoltabb fogakkal, szebb mosollyal stb.)

Zavarba jön a lányok előtt - ezen is tudsz javítani, sok gyakorlással és tapasztalattal

Rosszul táncol - nem olyan fontos (ha nem táncos helyeken ismerkedsz), nyilván legyen egy normális mozgáskoordinációd és ne ess hasra a saját lábadban, de ez is fejleszthető

Nem az a típus akivel könnyű beszélgetni - ez is fejleszthető, sok gyakorlással

Szóval, kifogásokat keresel inkább vagy megoldásokat?

2014. dec. 15. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:

De mit tegyekannyira gélek a nőktől,hogy az hihetetlen számomra is.

Azonnal zavarba jönnék ha felkérnének táncolni vagy ha én őt.

És nemtudom,hogy miért csak elvörösödöm táncolni pedig nemtudok,annyira rossz vagyok benne,hogy úgy sem megy mint azoknak akik szintén nemtudnak táncolni csak rázzák valahogy magukat én így sem tudok tükör előtt próbáltam és még csak nem is vicces inkább olyan szégyelni való.

2014. dec. 16. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:

*facepalm*

Én nem tudom, hogy én vagyok -e az egyedüli nő ezen az oldalon, akit nem feltétlenül érdekel a külső, de az eszem megáll tőletek. Tudod kérdező, annyi az elvárásom egy pasi irányába a külsőt illetően, hogy ápolt, tiszta és szép fogú legyen. ezek szerintem nem is nevezhetőek elvárásnak, manapság már alapvető kellene, hogy legyen. A személyiség, a kisugárzás, a viselkedés, az intelligencia, ezek a fontosabb dolgok, de ezt ti sosem fogjátok megérteni.

2014. dec. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!