Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok karácsonyi ajándékra jó ez?
Figyelt kérdés
egy cipős doboz kellő csomagolással benne egy plüss szív egy egész szál rózsa és még egy szál csak annak le vannak szedve a szirmai
elég friss a kapcsolatunk és karácsonyra erre gondoltam, szerintetek jó? én 16/f ő 17/l
2014. dec. 14. 17:36
11/11 A kérdező kommentje:
még jó hogy vonatozás alatt más elfoglaltság úgy sem jut az eszembe... itt a vers :
Nem kell nekem fény, csillogás, karácsonyfa, ajándékot sem kérek senkitől, nekem épp elég nagy csoda ha elhoz a Jézuska. Kértem én már sok szép s jót de ilyet még soha, az idei karácsonyra téged szeretnélek, tudom sokat kérek és ostoba. Az én ajándékomat teljesíteni nem egyszerű és e csoda neve pedig :[és itt a neve] akit érdekel annak privi be leírom.
2014. dec. 14. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!