Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyál sok lány hogy nem jó neki a netes társkereső amikor egy átlagos lánynak is naponta vagy 20 olvasatlan levele van?
Abból a 20 levélből min 19 valami olyasmi, hogy "vágysz egy kis kalandra?", "nagyon vonzó nő vagy, benne lennél egy kötetlen kapcsolatban?"
Szóval a többség vagy csak szexet akar, vagy ír egy random bókot, esetleg azt feltételezi, hogy anyagi támogatásra lenne szükségem, és még csak a viszonylag kulturált levelekről van szó, vannak egészen alpári üzenetek is.
Szerintem a profilban leírtakat igazából el sem olvassák, vagy nem érdekli őket az egész. Hozzáteszem, akkor is ilyesmiket kaptam, amikor nem volt fent kép, és akkor is, mikor egy átlag arcképet töltöttem fel.
Ha meg nagyon-nagyon sokan írnak neked, akkor időd sincs elolvasni ennyit+válaszolgatni is.
Ezek az én és a környezetemben élő nők tapasztalatai (anyukámé, húgomé- még az életkor sem változtat a dolgokon, ők is kb ezeket érzékelték)
Persze ha türelmes az ember, akkor nyilván lehet párt találni, ilyen ismerőseim is vannak szép számmal.
Én normális leveleket írok és nem a kinézetemmel van a baj ezt már sokan megmondták..
Még sem válaszolnak, ha a többség gyökér dugunk és társai levelet ír akkor megértem hogy nem válaszolnak de akkor 100ból 1 nek csak kéne nekem is válaszolni:D
Tudom hogy sokan írnak nekik és nehéz mindent elolvasni..nem ezt vitataom, csak az zavar hogy még ők vannak felháborodva meg hogy így szar meg úgy szar holott tömve vannak levelekkel amiket csak el kéne olvasni,.,
Jó az egyértelmű hogy a küldetett nem fogják a szemedbe mondani legtöbben. Főleg ha úgyis csak leakarnak rázni.
De kettő meg, az hogy nincs baj, nem jelenti azt se feltétlen, hogy hüüü de szuper jó annyira hogy mindenki válaszolni fog.
Ja meg ez egy másik kérdésnél volt
"mert ez így gagyi. Főleg ha pl gagyi a szöveged vagy tök különbözőek vagytok, és amiket Y ír rohadtul nem érdekli X-et. [ csak a félreértések elkerülése végett most lehet nem béna a szöveged csak PL ] Meg ilyenek.
Mert most pl küldesz magadról egy képet és úgy nézel ki mint .... mint X lánynak az álom pasija, biztos rögtön megugrik az esélyed. De most az hogy itt váltotok valami szürke-hétköznapi általános szövegű levelet, nem tesz semmit.
Ettől nem fog meg szeretni senki senkit. Ha pont mázlid van akkor talán pont összepasszoltok, és tovább dumáltok."
Szóval ja, ez így önmagában semmi. Eleve a hangulattól is függ, épp olyan kedve van-e hogy válaszol, stb. Simán lehet hogy 1000-ből egy se válaszol,
jah igen, hát az meg. Mert ők mind a két végét akarják a dolognak, vagy az érme mindkét oldalát,, hát egyszer láttam ezt jobban megfogalmazva de ugye a lényege, hogy miközben ezt hű de élvezi hogy óóó napi 200 levél, de szexinek érzem magam stb,, azért hááá nehogy már akkor ő már ne panaszkodhasson hogy még több figyelmet kapjon
kb mint a hülye pitsák akik egész nap a pasijukról sírnak de azért vele vannak, és nem olyanról van szó akit szétver a pasija fél-holtra, hanem szimplán minden baja van de azért csak marad..
Öcsém...
1:a netes társkereső nem társkeresésre van nekik, hanem egotuningra,
2:mivel csak arra van, emiatt vissza sem irnak, ha küldesz nekik vmi egyszerűbb levelecskét,
3:mivel nem hajlandóak kommunikálni, sose tudják meg, h az a pasi esetleg jó lett volna-e.
Gondolom ismered a zsidó viccet:
Kohn minden áldott nap így fejezi be az esti imáját:
- Uram, ha nyernék a lottón, megváltozhatna az életem.
Mikor végül meghal és felkerül Szent Péterhez rá is kérdez, miért nem tartotta szükségesnek az úr, hogy megváltozzon az élete? Felel Péter:
- Azért annyit megtehettél volna hetven év alatt, hogy egyszer legalább veszel egy lottószelvényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!