Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon másnak sem írnak vissza?
Nekem fél év alatt egy lány írt vissza.
Idézem:
Ne írogads nekem te bu.ráns par.t. Köszi. Szia.
Ez jó arány, ember!
Másnak még ennyit sem írnak.
Tényleg kevesen keresnek ott társat (a nők közül) - általában a törött önbizalmat szokták ragasztgatni a kapott levelekkel.
Sajnos a mai világban a fiúk is a gyors sikert hajszolják - amelyik nem, az meg már elkelt. Hosszú távra talált társat magának, és nem rodeózik társkeresőkön.
Ezért van kevés normális arrafelé.
De azért akad... szerintem érdemes keresni, persze ésszel.
Érdekes dolgok.
Az utolsó hozzászólóhoz: Aki írta, hogy fél éve próbálkozott, arra nem lehet azt mondani, hogy a rövidtávú sikert hajszolja :)
De, lehet.
Nem egy lánynál próbálkozott fél évig.
Szerintem a neten túl sok idö és energia kiismerni valakit.
Full álarc az egész, mindenki a szép, a jó oldalát mutatja, és az üzik többsége is teljesen sablonos.
Ha meg valaki mégis szimpibb, akkor meg azon megy a para, hogy ö tényleg ilyen? Mennyire az igazi személyiségét mutatja. (képekről nem is beszélve).
Szóval, én hiába vagyok elég fiatal, 1.5 év alatt rájöttem, hogy a neten jó dumizni és a meglévő ismikkel a kapcsolatokat tartani, de ismerkedni, föleg komolyabb dolgokra nem jó.
Szerintem társkeresőn ismerkedni (és igen, ésszel) nagyon jó dolog. Viszont nem ott kell ki ismerni egymást, mert nyilván nem lehet. Az oldal csak egy lépéssel segít előre, úgy hogy nem utcán kell oda menni valakihez, fotó is van a másikról és jó esetben egy tartalmasabb adatlap. Idáig még sablonos levelet nem kaptam, mindenki nagyon őszinte volt (legalábbis annak tűnt). Akikkel pedig találkoztam ha nem is extra vonzó de kellemes társaságot nyújtottak, s minimum kulturáltan viselkedtek. Magyarán egyik sem volt bunkó, paraszt. Csak azért írtam mert itt valahogy a többség nagyon ellenséges volt a dologgal.
Egyébként én 20/L. Mindig válaszolok a levelekre, általában egy mondatban. ... hogy lehet egy szóban válaszolni? Most komolyan?
... Igen. Nem. Vagy höö.. Huzzál. ????????
Mindenkinek más a véleménye, neked az amit irtál, nekem meg amit én írtam -ennyi.
Itt nincs olyan, hogy kinek van igaza, mivel mindenki mást tapasztal.
(sablonosság = a legtöbb barinöm is ugyanazt az üzit kapja egyes chateken mint én is, így értettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!