Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg a vékony lányokat szeretik? A telt lányoknak nincs esélye helyes fiúkra?
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 22:46
11/22 anonim válasza:
Egy dagadt srácnak komolyan semmi esélye szép, helyes arcú, fitneszmodell barátnőt találnia?
12/22 anonim válasza:
Na ez a hízott malacka is helyes pasit akr,megáll az ész.
14/22 anonim válasza:
Figyelj, én mindig is husi voltam. Az átlag súlyom 169 centihez 68 kg, de volt több is. Voltak olyan barátaim, hogy ihaj:). De én csinosnak tartom magam, és minden nagyképűség nélkül: habár kicsi a cicim, szép fenekem és arcom van. Találd meg magadban, ami szép, és legyél büszke rá. Lesz olyan pasi, akinek emiatt nem fogsz bejönni, de lesz olyan is, aki pont ezért fog imádni.:)
15/22 A kérdező kommentje:
2014. dec. 10. 23:31
16/22 anonim válasza:
Ez a lany mar igencsak duci,nem telt.
17/22 A kérdező kommentje:
nem is működik a link, most szóltak :D úgyhogy senki nem is tudja megnyitni :D
2014. dec. 10. 23:36
19/22 A kérdező kommentje:
hát pedig nem, mivel többen is írták, hogy semmit sem látnak. valószínűleg csak regisztrált felhasználóknak lehet publikus. ok, akkor teszt: milyen ruha van rajtam a képen ? mert nem hiszem el, hogy te látod, mások meg nem.
2014. dec. 10. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!