Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak miért olyan fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért olyan fiúk jönnek be, akiknek büdös a fizikai munka, de kondiba járnak? Szóval dolgozni nem akarnak, de a haszontalan kondit nyomják!

Figyelt kérdés

Ok, Budapesten, meg nagyvárosokban ritkán van favágás akció, meg kertásás, de olyanokra értem, akik ha ilyen helyzet adódna, nem segítrenének, mert szerintük ez "paraszt munka"...

Tehát gyúrni járnak, meg isszák a mittudommilyen shaket, de ha fizikai munkáról lenne szó pl favágás, kert ásás, akkor az 'paraszt munka!" Azt ők nem csinálják!

Az ilyeneknek mindig van csajuk! Tehát ez bejön a lányoknak?

Miért nem a hasznos férfiak jönnek be a nőknek, miért azok, akik csak a súlyzót emelgetik, de a fejsze már kiesne a kezükből!

Miért van ez?

2014. dec. 10. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Dicséretes, hogy te hajlandó vagy ott dolgozni, ahol kell. Mások is szoktak egyébként, pláne, ha az apósjelölt teszteli őket egy kis kertkapálással vagy szüreteléssel. De minimum azt megnézi, hogy hogyan ver be egy szöget a falba.

A sok válás miatt a fiúk egy részének apuka nélkül, az anyukával kell felnőnie, ami nem feltétlenül praktikus, mert nem biztos, hogy megtanulják tőle azt, amit egy apuka szokott a ház körül csinálni, pl. fúrás, apróbb elektronikai feladatok ellátása biztonságosan, építkezési munkálatok. Úgyhogy bizony, ha lakásban nő fel és nem lát ásót egész életében, max. ha egy rokont elföldelnek, akkor nem is kell tőle csodát várni.

Azért én többségében azt látom, hogy ha pénz kell, akkor a fiúk elég talpraesettek tudnak lenni, és mindenféle segédmunkát elvállalnak diákként is.

Nekem jelenleg egy olyan fiú "jön be", aki a szüleivel lakik, van egy elég nagy földjük, és az egész közösség, beleértve a srácot is azzal van elfoglalva, hogy falakat, kerítéseket építsen meg betakarítsa a termést. Az időtől függ, hogy hogy keresnek vele.

De a súlyzóemelgetőket sem tartom rossz embernek, mert ahhoz is kell némi állhatatosság és alázat, ha jó eredményeket akar az ember produkálni.

2014. dec. 10. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Közmunkán én is voltam miután megbaxott a rendőr, de egyébként biztos nem mennék el, mivel van itthon is meló dögivel. Nem is értem hogy a közmunkásoknak hogy van rá idejük. Többnyire a munka is elég értelmetlennek tűnik mikor látom őket.
2014. dec. 11. 07:13
 13/13 anonim ***** válasza:

3 éve kondizok. És igen, nem végeznék fizikai munkát, ha nem muszáj, nem azért tanultam hogy kemény munkát végezzek, még ha el is bírnám.

És nem tudom miért kell leszólni ezt a sportot. Ha komoly szinten űzöd, akkor rengeteg mindenre oda kell figyelni, (étrend betartása, edzések, pihenés-regenerálódás, alázat, kitartás pl. egy kemény diétában, stb.)

Amúgy nekem sincs barátnőm, sajnos. :S

20F

2014. dec. 11. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!