Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most komolyan én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan én vagyok a hibás, amiért felmentem a lakására?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 4. randink volt. Megbeszéltük, hogy felmegyek hozzá, ő meg főz nekem. Ebédre mentem hozzá.

Kaja után csókolóztunk, aztán elkezdett tovább menni, én viszont szóltam neki, hogy még nem szeretném. Válasz: "francokat nem szeretnéd", aztán leráncigálta rólam a nadrágot, utána lefogott, és... megtörtént. :( Utána sírtam, zokogtam, de azt mondta, hogy miért megyek fel a lakására, és miért öltözöm fel szexin, ha nem akarok vele lefeküdni, és igyam csak a levét az ellentmondásos viselkedésemnek.

Valamilyen szinten elhiszem, hogy neki van igaza, éppen ezért senkivel sem beszéltem még erről. :( Félek, hogy ők is a képembe vágnák, hogy hibás vagyok...

Nos, itt névtelenül megkérdezem: Hibás vagyok?

Tudom, hogy törvénybe ütközik, amit tett, mert ez nemi erőszak, de a viselkedésemet ha hozzávesszük, fair lenne feljelenteni? Nem akarok igazságtalan lenni senkivel...

2014. dec. 9. 22:29
1 2
 11/15 ASOT ***** válasza:

Meg kellett kérdezni...

De szerintem vegyél erőt magadon és egy hozzád közelállónak mond ezt el! Szülőnek, vagy testvérnek vagy rokonnak vagy egy jó barátnak. Akik személyesen tudnak segíteni.

2014. dec. 9. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy hibás.Akárhonnan nézem, ez nemi erőszak.A nem, az nemet jelent.Egy normális ember ezt tiszteletben is tartja.Kérj segítséget,hogy fel tudd dolgozni.
2014. dec. 9. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy ilyet kellett átélned!:(

Ne hibáztasd magad, ha nemet mondasz, akkor az nemet jelen, még akkor is ha mindketten meztelenek vagytok. Jóhiszemű voltál és a srác nagyon csúnyán kihasználta ezt, visszaélt a bizalmaddal.

Én azt javaslom, hogy mindenképp keress fel olyan szakembereket akik segítenek feldolgozni a történteket.

Pl. NANE egyesület, ők biztosan tudnak segíteni neked.

2014. dec. 9. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Utánanéztem, igen, a NaNe is tud neked segíteni ebben, de bemásolom neked amit találtam, de előtte mégegyszer, NEM A TE HIBÁD:

Lelkisegély:

Eszter Alapítvány

Email-en: info@eszteralapitvany.hu és telefonon: 06-1-466-9872 is kapcsolatba lehet lépni velük.

NaNe ingyenes segélyvonal 18-22 óra között: 06-80-505-101

Jogsegély:

Az Eszter Alapítványhoz jogi segítségért is lehet fordulni.

Patent Egyesület (nőközpontú ingyenes jogi tájékoztatás) szerda 16-18 óra, csütörtök 10-12 óra között, telefon: 06-70-391-3622.

2014. dec. 9. 23:57
 15/15 GipszI ***** válasza:

Hibás nem vagy, ha tényleg szexin öltöztél fel az lehet arra utalás, hogy te is akarod a dolgot, de ha nem-et mondasz az egyértelmű kellene hogy legyen.

Igen, fair lenne feljelenteni. Pontosabban ez nem a fair-ségről szól, hanem arról hogy bűncselekményt követett el.

Szóval mindenképpen jelentsd fel!

2014. dec. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!