Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nemnagyon mer rámnézni de néha a szemembe néz az azt jelenti, hogy érdeklem? (nővebben lent)
Van egy lány a suliban, 2 éve tetszik nekem, mióta megláttam nem tudtam elfelejteni, mindig vonzódom hozzá. Régen nagyon feltűnően szokott nézni engem ő is. Mostanában ha énis nézem elkapja a fejét. van amikor meg nagyon közel van akkor csak kicsit rámsandít, de nem mer rámnézni. vagy ha igen nagyon kis ideig. Szerintetek ő is vonzódik hozzám? És hogy tudnám leszólítani? Mert nagyon kevés időre szoktam látni.
egy 17 éves srác
Lehet azért nem mer rád nézni, mert fél tőled 2 okból: 1.- Mert olyan randa vagy, hogy kihányná a reggelijét.
2.- Szimplán nem akar hangosan kiröhögni téged, mert úgy nézel ki, mint egy karikatúra.
greatulálok...ilyen primitívségeket nem kérek.
amúgy meg ha megértetted volna, észrevennéd hogy mekkora hülyeséget írtál. Nem azt írtam, hogy nem mer rámnézni...
ezt írtad a kérdésben: "nemnagyon mer rámnézni"
Én vagyok a primitív, vagy te nem tudod mit írsz?:O
/Foxy Fox/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!