Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatban az esetek többségében a férfi vagy a nő a szebb?
eddig minden kapcsolatomban én voltam a szebb. tehát ha magamból indulok ki akkor a nők a szebbek.
de magamból kiindulni sosem érdemes, a kérdés pedig nagyon buta
Én metrón szoktam figyelni a párokat. Úgy látom, 80%-ban, ha nem is feltétlenül szebb a nő (több esetben igen), de többet ad magára, mint a férfi,. És ezt nem a sminkre értem, mert amiatt tényleg kinézik a férfiakat... de ápolt bőr, jó frizura, egymáshoz illő, nem ódivatú ruhák...
de nagyon nagy szintbeli különbségeket ritkán látok. Egyszer volt olyan, hogy vmi nagyon rossz arcú, rossz fogú, nagyon ragyás arcú szakadt pali taperolt egy 10/10es modellcsajt... majdnem felhívtam a rendőrséget, hogy erőszak van, aztán utána rájöttem, hogy jé, ez egy pár :D.
(és mivel metró meg BKV-ról beszélek, itt kis eséllyel van az, hogy a srác mocsok gazdag, és azért van mellett egy jobb nő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!