Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz lehet ez, amit az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet ez, amit az egyik válaszoló a lányokról írt?

Figyelt kérdés

Idézem:

"Egyik lányoknál sikeres barátom mondta:

,,BKV-vel ezeket a nőket felejtsd el,mert nem fog veled elmenni,nem azért szenved a konditerembe meg nem azért figyel a testére,a ruháira,hogy egy mocskos,büdös förtelmes buszra felüljön."

És igaza van,ezen nincs mit veszekedni,én se ültetném fel a lányt BKV-ra mert ez a legalja,jó most a fullos csajokról beszélek akik nekem kellenek.

Nem fog felülni a BKV-ra ezt fogadd el.

Figyelj ez olyan,hogy ha te egy jó mérnök vagy akkor hiába ajánlanak fel egy 4 órás melót ha csak 150.000Ft-ot kaphatsz mert kiröhögöd őket mivel te keresel 4K-t akkor nem adod lejjebb.

Vagy én mint IT-s nem fogok elmenni a tecsóba árufeltöltőnek,mert válogathatok már,mivel ,,kvalifikált vagyok" a szakmámba.

Na a lányokkal is igy van,minél fullossabb annál több elvárása van,és ez a normális.

Ezt fogadd el.

Tehát kell minden egyszerre,mindemellett fejlesztened kell férfiasságodat,sőt ezen múlik az 55%-a de kell az a 45%,amiket már mondtam."

Tényleg ennyire beképzelt lenne a nők többsége?

2014. dec. 3. 16:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez sajnos igy igaz.
2014. dec. 14. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!