Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki adna tanácsot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés
A hétvégén "randiztam" egy lánnyal,a randit azért írta idéző jelbe mert a lány a suliban ismertem meg és elhívtam suli után,de mivel ő akkor nem ért rá így hétvégén pótoltuk be.Nagyon jól éreztük magunkat sokat is mosolyogtunk egymásra,elhívtam randizni ő igent mondott.Nos én írtam neki egy szerelmes verset és szerintetettek nyomulós lenne ha holnap elmondanám neki ?Én nagyon szerelmes vagyok a lányba,mivel jó volt a hétvégi "randi" és a második meghívásra amit már randiként kérdeztem meg,és mivel igent mondott így úgy érzem jók az esélyeim nála,de nincs tapasztalatom mert én most vagyok először szerelmes.
2014. dec. 1. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Még ne add neki oda! :) Ráér majd azután, miután hivatalosan "járni" kezdtetek. Addig túl nyomulós lenne...
2014. dec. 1. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre tartogasd egy felfokozottabb pillanatra, de ez jó ötlet. Meg esetleg ,akkor dobd be ,ha úgy látod ,hogy fel kell dobni a hangulatot. De egy meghitt pillanat legyen. Ha szeretnél beszélgetni, rlmondok pár dolgot szívesen. :)
2014. dec. 1. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Még ne. Lehet elijesztenéd.

Hagyd a romantikát akkorra, amikor már összejöttetek.

2014. dec. 1. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!