Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/44 anonim válasza:
az hogy olyan füle van, ha enyhe átszelet kap elszáll vele Ukrajnáig.. --Chocky--
32/44 anonim válasza:
Dolphins sapka????????????????
Go Steelers!
33/44 anonim válasza:
Ő egy kamasz.Végre nem egy nyüzüge kóró kölyök.
Sportoljon,hogy izmosodjon.10 év múlva nagyon jó pasi lesz belőle.Kedves mosolya van.
34/44 anonim válasza:
Szép szeme van szerintem,ha nem hunyorog.Jól néz ki.
35/44 anonim válasza:
Aranyos kisfiú, de még tényleg gyerek.
36/44 anonim válasza:
Fúh! Akik olyat írtak, hogy ronda meg ilyenek! Mit vártok még?? Hiszen még gyerek, nem úgy kell ránézni, hogy jó pasi, vagy nem? És mint már valaki írta: Én is kíváncsi lennék azokra, akik ilyeneket írtak!
37/44 Thurston válasza:
Egy gyereken is lehet látni, hogy jóképű lesz-e vagy sem. Például ha assziemtrikus, és nagy a feje, akkor könnyen meglehet, hogy felnőtt korában is az lesz...
38/44 anonim válasza:
Azért ez nem biztos. Emlékszek én olyanra is, akiből nem néztem volna ki, de most pedig már elég jó pasi/csaj.
39/44 anonim válasza:
szerintem elég csúnyácska és sosem járnék vele azért írok ilyet mert ugyanannyi idős mint én és vannak még páran akik ilyenkor már jól néznek ki ő nálam ilyen tipikus HAVER szóval csak haver és ennyi :D:D 14/L
40/44 anonim válasza:
Az hogy gyerek. De annak aranyos.
Nekem volt olyan általános iskolás osztálytársam, aki kicsi, csúnyácska, gyerekes volt még nyolcadikban is, ballagáskor kb. ötödikesnek nézett ki. Aztán Aztán a 15 éves általános iskolás találkozón láttam legközelebb 29 évesen és mindenki csak nézett, hogy ki ez a jó pasi, biztos eltévedt. Aztán bemutatkozott...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!