Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet öltönyös, intelligens, értelmiségi és jó pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
pasik, ismerkedés2014. nov. 27. 21:21
21/34 A kérdező kommentje:
Nem járok szórakozni és a betegségeim miatt most itthonról sem nagyon, a gyógytorna kivételével. A munkahelyemen, aki meg udvarol egy sem tetszik. Vagyis van egy aranyos, de külsőre az sem jön be!A munkahelyi kapcsolat amúgyis tabu nekem. Egyszer próbáltam még előző helyemen, hanyagolnám.
2014. nov. 27. 21:38
22/34 anonim válasza:
Nem jársz el otthonról, és munkahely is tabu. Mit vársz? Hogy az ajtón fog majd bekopogtatni egy ilyen? :D És már kamionnal hozatja is a ruhásszekrényt, benne minden napra másféle öltönnyel?
24/34 A kérdező kommentje:
Ezt a nem figyelnek fel rám dolgot megcáfolnám :) Felregisztráltam a csajok és pasik alkalmazásba, írtak jónéhányan, ma 125 üzenetem volt, de ez a netes ismerkedés valahogy hát nem is tudom kategória... és az az igazság, hogy ott sem tetszett egy pasi sem :D Lehet télleg velem van a gond :D
2014. nov. 27. 21:42
25/34 anonim válasza:
öltönyboltban, varrodában? :D Érdekes az fétis, ott biztos nem futunk össze, utálom azokat a szűk majomidomár ruhákat :D
26/34 anonim válasza:
"írtak jónéhányan, ma 125 üzenetem volt"
Ezeken az oldalakona leghitványabb nőket is elárasztják bókokkal, nemhiába járnak oda önbizalmat növelni, és ettől is szállnak el maguktól (mert hirtelen azt hiszik milyen jó nők, hogy ennyi üzenetet kapnak a kiéhezett pasiktól) :D
28/34 anonim válasza:
Netes társkeresőtől ne szállj el annyira, ott minden nő 100+ üzenetet kap, aki kinéz valahogy... :D
29/34 A kérdező kommentje:
jól van 26-os, akkor csúnya vagyok :) :D higgy, amit szeretnél :XD
2014. nov. 27. 21:51
30/34 A kérdező kommentje:
28, kivétel, akik nem :D
2014. nov. 27. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!