Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet öltönyös, intelligens, értelmiségi és jó pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
pasik, ismerkedés2014. nov. 27. 21:21
11/34 anonim válasza:
Tróger Moore is mindig öltönyben verekedett a filmjeiben, és csodák csodájára még egy gyűrődés vagy szakadás sem volt soha az öltönyein.
12/34 anonim válasza:
én tudok ilyen paskat, de ők inkább fizetnek a hozzád hasonló csajok szolgáltatásaiért, elvenni meg végképp nem fognak, hisz nem hiába illeti meg őket az érttelmiségi jelző :-)
13/34 anonim válasza:
Az öltöny gyakran utal magas pozícióra és ha még értlemiségi is, akkor elég nagy a választék, szóval lehet talál csinos, okos lányt is.
14/34 anonim válasza:
Most próbálom összeszámolni,hogy az egyetemen a tanáraink hány%-a szokott öltönybe lenni.. Hm... kb 50-50% , szóval a fele nem is intelligens :O ah mit meg nem tudtam most :O
15/34 anonim válasza:
Válaszadók ne ismeritek a fétis szót, vagy mi a baj?
16/34 A kérdező kommentje:
13,,,hát nem tudom,,,én eléggé nagymúltú vállaltnál dolgozom, a pasik többsége öltönyös, de érvényesül a csúf, de okos felhozatal. Jó pasit még nem láttam, pedig 500 ember dolgozik ott kb. A lányok,,,nagyon közönségesen öltözködnek, olyan miniszoknyákba, amit én irodába nem vennék fel! Sajnos nincs jó tapasztalatom!
2014. nov. 27. 21:33
17/34 anonim válasza:
Bárhol. Ha nem figyelnek fel rád, akkor benned van a hiba, valószínűleg nem vagy kosztümös, intelligens, értelmiségi jó nő.
19/34 anonim válasza:
Kérdező, 500 emberből egy jó pasit sem láttál. Asszem, neked az öltöny a legkisebb problémád.
20/34 anonim válasza:
"Én sem mondom meg senkinek milyen legyen az ideálja."
Az ideált azt nem arra szokták használni, hogy milyen ruha van rajta...:D
Elég felszínes vagy, ha ez alapján döntesz. Ha meg hazamentek, és leveszi az öltönyt, akkor már nem is fog tetszeni? Vagy otthon is abban kell majd lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!