Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet öltönyös, intelligen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet öltönyös, intelligens, értelmiségi és jó pasikkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
pasik, ismerkedés

2014. nov. 27. 21:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
Tróger Moore is mindig öltönyben verekedett a filmjeiben, és csodák csodájára még egy gyűrődés vagy szakadás sem volt soha az öltönyein.
2014. nov. 27. 21:29
 12/34 anonim ***** válasza:
én tudok ilyen paskat, de ők inkább fizetnek a hozzád hasonló csajok szolgáltatásaiért, elvenni meg végképp nem fognak, hisz nem hiába illeti meg őket az érttelmiségi jelző :-)
2014. nov. 27. 21:29
 13/34 anonim ***** válasza:
Az öltöny gyakran utal magas pozícióra és ha még értlemiségi is, akkor elég nagy a választék, szóval lehet talál csinos, okos lányt is.
2014. nov. 27. 21:30
 14/34 anonim ***** válasza:
67%
Most próbálom összeszámolni,hogy az egyetemen a tanáraink hány%-a szokott öltönybe lenni.. Hm... kb 50-50% , szóval a fele nem is intelligens :O ah mit meg nem tudtam most :O
2014. nov. 27. 21:30
 15/34 anonim ***** válasza:
Válaszadók ne ismeritek a fétis szót, vagy mi a baj?
2014. nov. 27. 21:33
 16/34 A kérdező kommentje:
13,,,hát nem tudom,,,én eléggé nagymúltú vállaltnál dolgozom, a pasik többsége öltönyös, de érvényesül a csúf, de okos felhozatal. Jó pasit még nem láttam, pedig 500 ember dolgozik ott kb. A lányok,,,nagyon közönségesen öltözködnek, olyan miniszoknyákba, amit én irodába nem vennék fel! Sajnos nincs jó tapasztalatom!
2014. nov. 27. 21:33
 17/34 anonim ***** válasza:
Bárhol. Ha nem figyelnek fel rád, akkor benned van a hiba, valószínűleg nem vagy kosztümös, intelligens, értelmiségi jó nő.
2014. nov. 27. 21:34
 18/34 anonim ***** válasza:
2014. nov. 27. 21:35
 19/34 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, 500 emberből egy jó pasit sem láttál. Asszem, neked az öltöny a legkisebb problémád.
2014. nov. 27. 21:36
 20/34 anonim ***** válasza:

"Én sem mondom meg senkinek milyen legyen az ideálja."

Az ideált azt nem arra szokták használni, hogy milyen ruha van rajta...:D

Elég felszínes vagy, ha ez alapján döntesz. Ha meg hazamentek, és leveszi az öltönyt, akkor már nem is fog tetszeni? Vagy otthon is abban kell majd lennie?

2014. nov. 27. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!