Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az, hogy egy lanyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy egy lanyt elhivtam randira, es nem valaszol de meg annyit sem hogy nem jo?

Figyelt kérdés
Fbn dumaltunk, nem annyira sokat, de azert annyit igen, hogy jobban megismerjem. Kicsit fura lany, de a stilusa tetszik, neha en irok ra neha o ram. Mult heten megkerdeztem: hogy van-e kedve hetvegen korizni.. kb pont igy kerdeztem meg, szal nem is lenne muszaj randikent felfogni.. Nem valaszolt azota sem, nem is lattamozta pedig biztos latta, azota tevekenykedett mar az oldalon.. 18/F

2014. nov. 26. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ledumáltam egy találkát. Megbeszéltük a részleteket azóta eltűnt 2 napja.:DDDD
2014. nov. 26. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a nagy részük ilyen, még az idősebbek is. Szó nélkül eltűnnek, te meg törheted a fejed, hogy mit és hol rontottál el. Tisztelet annak a kevés embernek, aki kivétel ez alól.
2014. nov. 26. 22:18
 3/7 János114 válasza:

vannak olyan nok akikkelkicsit flegmanak meg bunkonak kell lenni az elejen utana fokozatosan lehetsz kedvesebb

Irj valami olyat h

Na mi van ? nem jossz ?

ettol a buszkesege kitor es valaszolni fog

2014. nov. 26. 22:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszolat, erdekes, legalabb annyit ir volna, hogy nincs, vagy azt hogy majd maskor, persze ilyenkor mar nem varom el hogy maskor szol, vegulis ez is egyfajta elutasitas. Csak igy megis wtf?
2014. nov. 26. 22:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo: sajnallak :D az meg rosszabb amikor meg is lett beszelve es nem tortenik semmi...
2014. nov. 26. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudod, ahhoz sokaknak gerincet kellene növeszteniük (legalábbis szerintem), hogy egy normális elutasítást meg tudjanak fogalmazni, így sokkal könnyebb, és azt hiszik, hogy ezzel nem állítják ki magukról a szegénységi bizonyítványt.
2014. nov. 26. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, nem értem, hogy a lányoknak miért kell így viselkedniük velünk szemben?! :/

F/22

2014. nov. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!