Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randi végén így ölel meg egy srác, az mit jelent? https://c1. staticflickr.com/5/4022/4691203578_3096f1c275_z. Jpg
Figyelt kérdés
Elkísért a buszhoz, megölelt, közben megköszönte az estét. Amikor elindultam volna a busz felé, akkor visszahúzott és magához szorított.2014. nov. 22. 12:04
11/15 anonim válasza:
Ez a dominancia kifejezese. Magahoz edesget, olel, szorit, de testevel nem teljesen feled all. Azt jelenti ez, hogy en dominalok feletted, na gyere, kaphatsz egy olelest.
12/15 A kérdező kommentje:
Az alkata stimmel
2014. nov. 22. 12:14
13/15 anonim válasza:
Aha akkor ezért. Én is elég kövér vagyok szóval tudom hogy így szoktuk... Mert szemből nem nagyon lehet ölelni mert akadályoz a hasa az embernek... Ha meg mégis megoldaná úgy hogy eldöl kissé akkor meg a farka lenne "gond"... Kivéve ha perverzek vagytok.
Szóval ezért.
14/15 anonim válasza:
Szerintem a dominanciának ehhez nem sok köze van, az inkább olyan, amikor a másik ránk sem néz, csak úgy átveti a karját a vállukon, mintha táskát cipelne. Ez tényleg inkább amolyan baráti "összetartozunk, de nem úgy" ölelés. Az is lehetséges, amit utolsó ír, bár én kövér vagyok, és nem így szoktam ölelni. De igaz, nem is ölelkezem túl gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!