Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszenek e a néger pasik?
Figyelt kérdés
Van e aki jól néz ki?2014. nov. 19. 23:43
11/20 anonim válasza:
uhh:$ én nagyon szeretem a négereket:3
13/20 anonim válasza:
Nem, csak a felverek tetszenek. Pl. Shemar Moore, o szerintem nagyon jo pasi.
15/20 anonim válasza:
Igen,igen,igeeen, tetszenek!:D:3
16/20 anonim válasza:
Persze, állatkertben simogatnám ^^
17/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek! Na jó, ez általánosítás, mivel a fehér és a fekete pasik közt is vannak szexik meg nem szexik, de vannak olyan színes bőrű férfiak akik nagyon bejönnek :)
18/20 anonim válasza:
Tetszenek bizony!
Michael J White
Shemar M.
Tyresse
Avant
Meg sok még :-p
19/20 anonim válasza:
Igen de csak az olyanok amilyen Michael Jackson volt. Külsőleg mint belsőleg. Ha van is olyan fiú aki hasonlít ra attól még nem ő és nekem Michael kell úgy ahogy van. Csak sajnos már soha nem lesz rá alkalmam hogy találkozhassak vele:(
20/20 Üveg33 válasza:
Vannak akik tetszenek, és vannak akik nem :D de amúgy sokszor tetszett már néger srác :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!