Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férfias vagy inkább "modernebb" pasi?
szóval az a helyzet hogy 18 vagyok és a korban hozzám illő csajok inkább a nőiesebb srácokat kedvelik, gondolok itt pl: haverjaimra, de én férfiasabb (kicsit izmosabb, nagyobb darab) vagyok, ja és nem borotválom a lábam meg nem sminkelem magam, de ők sokkal népszerűbbek a csajoknál sőt nekem eddig csak 2 jött össze, lehet hogy én is "stílust váltok"
szerintetek?
egyértelműen a férfias pasik. ahogy majd idősödsz látni fogod h leáldozóban lesznek a "modern" pasik, és te kerülsz előtérbe.
ezcsak újabb tini hóbort, de az igazi férfi mindigis a férfias férfi lesz.
Ne válts szerintem.Ez a "modernebb" pasi stílus a hülye lányoknak jön be csak szerintem.
Egy férfi legyen férfi.
Borotvált láb?:Sfújjj...
Egy férfi szőrös!:) Persze hónaljnál szerintem jobb ha nincs,vagy csak kicsi.
odavagyok a férfias pasikért!! eszedbe ne jusson. :)
22/L
Ja és lehet,hogy a haverjaid olyan sok csajt megkapnak ezzel a kinézettel,de maradj ilyen amilyen vagy.Nem baj, ha neked még csak 2 csaj jött össze.Te legalább biztosan fogsz találni normális nőket magad mellé,mert rájuk csak a hülye tinilányok buknak.
17/L
én a partysrácokat szeretem, nem az ilyen ősembereket..pfff. olyannal vesztettem el a szüzeségemet is jobb mint egy ilyen vadállat..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!