Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Egy 20 éves fiu nem tudja kimondani az r betűt ez nagyon ciki LÁNYOK?
Figyelt kérdés
Nektek nem hátrány egy fiunál ez?2010. jan. 28. 21:30
11/17 anonim válasza:
nekem volt olyan barátom aki szintén nem tudta kimondani :) viccelődtünk vele :) és szerintem még aranyos is volt
12/17 anonim válasza:
ezt raccsolásnak nevezik. logopédus helyre hozza, de nem 1 hónap, felnőtt korban több. sok mindentől függ, nem megyek bele. am sztem nem gáz, mindenkinek vannak hibái.
13/17 anonim válasza:
ez nagyon gááz :D:D:D: ki se mennék utcára
14/17 anonim válasza:
HI :) ez aranyos nem ciki, felnöt ember tudja hogy ciki az ha valaki alkoholista, tolvaj....
15/17 anonim válasza:
Velem is ez volt. Senki nem tartotta cikinek a környezetben. Én mondjuk azért eljártam logopédushoz, már már szinte tökéletesen ejtem.
16/17 anonim válasza:
ÉN is így ejtem mondjuk nem l-t mondok helyette csak nem tudom így"pörgetni" de kurv@ra nem érdekel apám angol,közülük pedig senki se ejti és nem is tudja mivel nem használják
17/17 anonim válasza:
figyu, nem akarlak megbántani, de sok lány nem szívesen jelenik meg olyan sráccal aki beszédhibás...:S
járj logopédushoz :) sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!