Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok napallergiás csajjal?
Figyelt kérdés
Folyton csak sötétben lehetnétek...ez nem egy főnyeremény...2010. jan. 28. 18:04
2/19 anonim válasza:
tudtommal egy napallergiás is mehet napra, csak kennie kell magát meg nem előnyös hogy akkor mindene kinn van
3/19 anonim válasza:
Én igen :$
Én is csípem a sötétet.
Mármint pl ha borult az ég és esős azt jobban szeretem mint a napsütést.
kérdező: ha te lennél az a aki napaallergiás írj^^
4/19 anonim válasza:
hát ha jól nézel kis meg tetszik benned minden akk legyűrnénk ezt a problémát am nem tom mien ember az aki nem szereti a napsütést XD
5/19 anonim válasza:
az 1 betegség te hülye
előző válaszoló :@
7/19 anonim válasza:
Hát én őszintén megmondom h nem :X Imádom a napot, meg odakinn lenni, meg is őrülnék a négy fal között :S De ez én vok, vannak kevésbé természetb*zi srácok is, ők biztos összejönnének veled!
9/19 anonim válasza:
szedj össze valakit aki wowozik neki mindegy
10/19 anonim válasza:
Nem unod még az idióta kérdéseket?Először volt a pikkelysömörös kérdés,aztán a bőrhibás/bőrbetegséges(ugyanaz,csak máshogy fogalmazták),aztán ezen a héten még egy csomó ilyen,azt hiszem,még nyomorék,meg sánta is volt köztük.Baromi unalmas már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!