Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buli=tánc+? Segítség!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buli=tánc+? Segítség!

Figyelt kérdés

A srác, akivel (álítólag) kölcsönösen bejövünk egymásnak, is ott lesz a bulin, ahova engem is meghívtak. Zenekar fog játszani, azt mondják, jó a zenéjük, általában bulizósabb számaik vannak, de van egy-két lassúbb, érzelmesebb szám is.

Kezdeményezzem én a táncolást, vagy adjak felé "jeleket"? És ha nem fogja vmiért őket?

Amire viszont igazán kíváncsi vagyok: mit szeretnek a fiúk, hogyan táncoljak vele? Mmint ha lassú zenét játszanak, vagy ha pörgősebbet, akkor mit kell tenni?

Még sosem beszélgettünk a fiúval, ez most jó alkalom lenne mindenre (arra azért nem ;)). Légyszi segítsetek! Köszííí!

L/16

2010. jan. 28. 15:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Pff. :O
2010. febr. 1. 15:53
 12/19 anonim ***** válasza:
No, hogy ment?:)
2010. febr. 2. 12:17
 13/19 A kérdező kommentje:

Jól.

Először is, lement vagy 12 szám, mire felfogtam, hogy nem fog lépni.

Aztán, kellett még pár barátnői bátorítás és egy sereg oldottság, hogy menjen, aminek amúgy is kell :D

Végül is rászántam magamat a cselekvésre, és kétszer is el kellett ismételnem a mondanivalómat (Lenne kedved táncolni velem?), mert nem értette. És azt mondta: Nem, és a fejét csóválta közben.

Ennyire szeretem én a világot.

:D

2010. febr. 2. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Tűzelő macska ez k..va jó!!! Szóval űlj csak csendesen és gúvazd a szemmed a fiúra
2010. febr. 3. 15:48
 15/19 A kérdező kommentje:
o.O nna.
2010. febr. 3. 15:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Táncolj velem akkor, majd én megpörgetlek:)
2010. febr. 3. 16:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem akarlak félrevezetni, de annak ellenére, hogy a táncra nemet mondott lehet hogy bejössz neki, csak jobban fél a táncolástól, mint te. Vannak ilyen szégyenlősek is, nem tudom ő milyen, és az is lehet hogy nem érdekled. Csak erre még van némi pici esély...
2010. febr. 3. 20:39
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Már így is sokat vártam, de a jövő héten úgyis kiderül minden...

Ugyanis pénteken tartják meg az iskolában a Valentin-napot, lehet üzenetet küldeni, vagy dalt kérni a másiknak, így kivárok, aztán lesz, ami lesz. :)

Bár csekély az esélye annak, hogy pont akkor fog lépni, meg hát.. nem is hiszem, hogy megteszi. De az esély meg van rá.

:)

Szerintetek? :)

2010. febr. 4. 14:46
 19/19 anonim válasza:
Szerintem jól drogozzatok be!:D:D aztán orgia:P
2010. ápr. 16. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!