Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buli=tánc+? Segítség!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buli=tánc+? Segítség!

Figyelt kérdés

A srác, akivel (álítólag) kölcsönösen bejövünk egymásnak, is ott lesz a bulin, ahova engem is meghívtak. Zenekar fog játszani, azt mondják, jó a zenéjük, általában bulizósabb számaik vannak, de van egy-két lassúbb, érzelmesebb szám is.

Kezdeményezzem én a táncolást, vagy adjak felé "jeleket"? És ha nem fogja vmiért őket?

Amire viszont igazán kíváncsi vagyok: mit szeretnek a fiúk, hogyan táncoljak vele? Mmint ha lassú zenét játszanak, vagy ha pörgősebbet, akkor mit kell tenni?

Még sosem beszélgettünk a fiúval, ez most jó alkalom lenne mindenre (arra azért nem ;)). Légyszi segítsetek! Köszííí!

L/16

2010. jan. 28. 15:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
A táncot mindenképpen kezdeményezd, ha ő nem jön oda hozzád. A többi kérdésedre majd a fiúk válaszolnak!:)
2010. jan. 28. 15:59
 2/19 anonim ***** válasza:

Hali!

Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz te, pl. megkérdezed, hogy volna-e kedve táncolni, és ha igen, nyert ügyed van:)

Sok szerencsét!

2010. jan. 28. 16:00
 3/19 A kérdező kommentje:
És hogy szeretik a fiúk, vagy hogy kell ilyenkor táncolni? :D Tudom, bugyuta kérdés, meg lehet, nem is lesz belőle semmi, de érdekel! Köszkee!
2010. jan. 28. 16:02
 4/19 anonim ***** válasza:
44%
láttál már tüzelő macskát?
2010. jan. 28. 16:05
 5/19 A kérdező kommentje:

ha még egy kérdésemre macska lesz a válasz, nyávogok!

xD

2010. jan. 28. 16:07
 6/19 anonim ***** válasza:
szerintem ha ott lesz az idő tudni fogod hogy kell ilyenkor táncolni :D
2010. jan. 28. 17:12
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne lassúzni hívd
2010. jan. 28. 17:21
 8/19 A kérdező kommentje:
SzÉn mégis kíváncsi lettem volna, gyagya válaszokhoz megerőltetem én magam az agyam.. c(;
2010. jan. 28. 19:03
 9/19 anonim ***** válasza:
A tánc igazából a sráctól függ. A fő dolog: vagy utánozd, vagy hagyd, hogy vezessen. Ha jobb táncos, akkor nem lesz gond, pörget-forgat majd, csak hagyd magad. Ha kevésbé, akkor ugye csak össze/ébb bújás és ritmusra ide-oda lépkedés lesz. Ne aggódj, ahogy a válaszaidból látom talpraesett lány vagy (igen frappáns dolgokat válaszoltál:)), nem jelenthet gondot, hogy megtaláld a megfelelő stílust:) Sok sikert! Add magad és nem lesz gond-velem legalábbis nem lenne:)(ez utóbbit persze csak viccesen értsd, én már megtaláltam az igazit:)
2010. jan. 28. 21:19
 10/19 A kérdező kommentje:
Kösziii :P Ma lesz a nagy nap, so let's go! XD :P :)
2010. jan. 29. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!