Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buli=tánc+? Segítség!
A srác, akivel (álítólag) kölcsönösen bejövünk egymásnak, is ott lesz a bulin, ahova engem is meghívtak. Zenekar fog játszani, azt mondják, jó a zenéjük, általában bulizósabb számaik vannak, de van egy-két lassúbb, érzelmesebb szám is.
Kezdeményezzem én a táncolást, vagy adjak felé "jeleket"? És ha nem fogja vmiért őket?
Amire viszont igazán kíváncsi vagyok: mit szeretnek a fiúk, hogyan táncoljak vele? Mmint ha lassú zenét játszanak, vagy ha pörgősebbet, akkor mit kell tenni?
Még sosem beszélgettünk a fiúval, ez most jó alkalom lenne mindenre (arra azért nem ;)). Légyszi segítsetek! Köszííí!
L/16
Hali!
Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz te, pl. megkérdezed, hogy volna-e kedve táncolni, és ha igen, nyert ügyed van:)
Sok szerencsét!
ha még egy kérdésemre macska lesz a válasz, nyávogok!
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!