Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanacsokat kernek, szerelmi ugy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanacsokat kernek, szerelmi ugy?

Figyelt kérdés
sziasztok..ma mar kiirtam ezt a kerdest de meg mindig bizonytalan vagyok...kerlek segitsetek..van egy fiu az osztalyunkbol, nagyon kedveljuk egymast, legjobb baratok vagyunk...en jobbal kedvelem ot, ezert fordultam hozzatok...nagyon kedves, tisztelettudo, udvarias, es rengeteget poenkodunk es mindenhova eggyutt jarunk bar felek, hogy ez csak barati udvariassag es nem pedig celzas...es hat holnap eggyutt megyunk moziba es azon filozom hogy elmondjam e neki, de ha elmondom elveszithetem pedig imadom, ha pedig nem mondom el, felek hogy elszalasztottam ey alkalmat...szerintetek elmondjam neki?:) 14l
2014. nov. 13. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
A te korodban még megengedhető, hogy ilyen szituban a srácnál rákérdezz, hogy mi a helyzet kettőtökkel.
2014. nov. 13. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Pontosan szokott célzásokat tenni? És mit? Ő hány éves?
2014. nov. 13. 20:11
 3/9 A kérdező kommentje:
hat olelgetjuk egymast, megsimiz de nem uugy :D meg mondja hogy szeretlek de gondolom baratsagbol..velem eggidos, bar nagyon kisfius, meg nem komolyodik es hat en meg ez a hol felnott hol gyerek kategoria vagyok :)
2014. nov. 13. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:

14 évesen még gyerekkategória vagy, de ez nem baj. Még egyszer: nem baj.

Viszonozd, amit ő is csinál: megölelheted, mondhatod neki Te is, hogy szereted, nemsokára úgyis karácsony lesz, vehetsz/csinálhatsz neki ajándékot.

Mozi után hazafelé inkább sétáljatok, ha felajánlja, hogy hazakísér az már jó jel, közben elered az eső, ő a kabátjával véd Téged, aztán megérkeztek hozzátok, a kapualjban még álltok szótlanul vagy öt percig, és csak bámultok egymás szemébe (az ott most könnycsepp, vagy csak az eső?), majd átkarol mindkét kezével, és olyan csókot kapsz tőle, hogy ott helyben eldobod az agyad.

A kamera lassan távolodik, megjelenik a THE END felirat, kigyúlnak a fények a moziteremben, és hazamennek a nézők.

Amúgy vigyél nasit a moziba.

Csak ketten mentek? Ez már majdnem randi.

Ő hívott? Tuti, hogy randi.

Szóval?

2014. nov. 13. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
:D:D:D utolso :D:D..amugy mindig haza szokott kiserni :)
2014. nov. 14. 06:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Na jó, de a kérdésemre nem válaszoltál: ketten mentek moziba? Ő hívott?

Amúgy ha hazakísér, akkor búcsúzáskor hogyan váltok el? Heló-heló, vagy van puszi is? Ha van, akkor utána ne húzd el az arcod.

Tegnap írtad, hogy holnap mentek moziba. Azaz ma. Történt valami? Itt persze most nem az érdekel, hogy jó volt-e a film :)

2014. nov. 14. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
szornyu volt..meg jo hogy nem mondtam neki el.. ez ugy rendesen gallyra vagta a napomat....
2014. nov. 14. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2014. nov. 15. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Leírhatod privátban is, ha ide nem lehet...
2014. nov. 16. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!