Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marko polo kérdése:
Az első randin szükséges a csók?
Figyelt kérdés
Hallottam egy ilyen elméletet , hogy az első randin a csók elengedhetetlen .
Nektek erről mi a véleményetek?
Nemeteket és korotokat is írjátok le légyszives !
2014. nov. 11. 19:22
1/4 anonim válasza:
Nem szükséges. Ez nem olyan, mint ami a nagykönyvben meg van írva, hogy mindenképp kell. Nem kötelező és elengedhetetlen. Nem ettől dől el minden.
Persze ha mindkét fél akarja, akkor miért ne.
Személy szerint én nem csókolok/nék meg senkit első alkalommal.
22N
2/4 anonim válasza:
Én is hallottam már sok mindent, például az elmúlt 10 évben kb évente volt világvége...
Amúgy ha jól alakul a randi és helyesnek érzed akkor csináld, nem kell erőltetni.
3/4 Emberek válasza:
Szerintem egyeltalán nem szükséges. Nyilván ha ott tartotok, akkor bepróbálkozhatsz, de nem fontos. Ha vársz sem történik semmi
4/4 anonim válasza:
nem szükséges, bár nekem személy szerint hiányérzetem lenne, ha nem lenne. de egyénfüggő.
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!