Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két randi után nem hív, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két randi után nem hív, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Neten megismertem egy pasit, akivel egy héten belül 2 randim is volt. Én mindkettőn nagyon jól éreztem magam, jót beszélgettünk.

A második randi után még este írt üzentet, aztán másnap is. Elvileg a hétvégén külföldön volt, azóta semmi.

Láttam, fent van az oldalon, én bevallom megnéztem az adatlapját, de nincs reakció.

Szerintetek megkockáztatható egy kedves, neutrális hangú érkeklődés, vagy csak hülyét csinálok magamból és egyértelmű a szituáció? (A randin tett rá célzást, hogy akkor majd legközelebb és hogy cseréljünk számot, de aztán konkrétan akkor mégsem kérte el a számom.)

Nem vagyok már tinédzser, 34 vagyok, de most eléggé összezavarodtam.

Köszi az építő tanácsokat előre is!

2014. nov. 11. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hagyd a pic.saba es tiltsd is. Ne irj neki!!! Nalam kb. 5 pasi irta azt hogy meghalt ez az es pont hetvegen. Mikor meg tarskeresoztem. Szanalmasak eskuszom.
2014. nov. 13. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja es nem. Mivel semmi nem volt koztetek nem kekk bucsuszoveget sem irnod. Neki jol felturboztad az egojat ezzel! 34 evesen legyen mar tartasod konyorgom!
2014. nov. 13. 12:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Jogos. Köszi.
2014. nov. 13. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!