Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú az osztályban aki tetszik. Hogyan tudnék többet lenni vele?
Bocsi, a kérdést nem tudtam valami értelmesen leírni, de most igyekszem.
Tehát.Én ebben az évben leszek 14 éves, ő már 14 :)
Egy osztályba járunk. És tudom, hogy ennyi idősen nem kell még pasizni, randizni, ne vigyük túlzásba, hova fordul ez a világ, stb.
De mostanában egyre jobban közeledünk egymáshoz.
Kedvesebb velem mint a többi lánnyal. Amikor beszélgetünk, mintha mindenkit kizárna, és csak rám figyelne.(nem, nem ábrándozok, kitalálom, tényleg így van) És ez kölcsönös.
Nevet a sokszor nem vicces poénjaimon, végighallgat, koncentrál rám, és megvéd, ha valamelyik idióta fiú osztálytársunk szekál.
Persze, nem olyan túlzásba esően, meg minden, hogy olyan túl feltűnően csinálja, meg játssza itt a hősszerelmest, stb. Csak csupán mostanában ezt vettem észre.
Ő az osztályunkból a legokosabb fiú. Eddig minden évben kitűnő volt az összes tantárgyból(most is)
És szörnyen helyes :)
És nagyon szeretném, ha lenne picit több köztünk a barátságon kívül,de ezt nem tudom hogy érjem el.
Várjak arra hogy elhív valahová? (ami szerintem tuti/nem igazán fog megtörténni..mert nem az a típus...nem tudom.)
Vagy kezdeményezzek én? De az már milyen béna, hogy a lány hívja el a fiút?
Mit csináljak? Kérlek segítsetek!
A normális válaszadókat felpontozom!! Előre is köszönöm :) ♥
13/L
de az nem gáz, ha én hívom el?:DD
Amúgy ment a zöldkéz,köszi a választ:)
Szerintem...Mondd azt hogy:
Van kedved enni egy pizzát.(Sajnos nem tudom mi van a városotokban)aztán elmentek összejöttök és happyyyyyyy end.
téged is felpontoztalak, köszi a választ!
De akkor ne várjam meg, míg a fiú hív el..?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!