Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ha egy fiún feszül a nadrág?
Figyelt kérdés
Kort, Nemet köszi :)2010. jan. 27. 18:16
21/31 anonim válasza:
az ilyen bőrnadrág az oké, ha társul hozzá még egy csomó fekete bőr kiegészítő, hosszú haj, gitár vagy mikrofon:D
amúgy nem tetszik, egyáltalán nem férfias szerintem..
16 vagyok.
23/31 anonim válasza:
ha nagyon feszül akk blöee.xDnagyon fújjjj.
de az jó ami kicsit cső de nem feszül(Y);)
L/14
24/31 anonim válasza:
ha nem fekete bógatya amiből kidudorodnak a dolgok hanem répa vagy csőgatya ahogy tetszik nemtom mi a különbség akkor igen:D
25/31 anonim válasza:
Nem. Ha fiú, akkor minek öltözködik úgy, mint egy plázacica? -.-"
21/L
26/31 anonim válasza:
A répanaci csak John Travoltának áll jól. Nevetséges, amikor két szűk nacis közül hátulról (előfordul, hogy elölről sem) nem tudom eldönteni, hogy melyik a lány.
Az a jó, ha a srácnak jó a feneke, és azon feszül a nadrág. Esetleg combon is...
28/31 anonim válasza:
nekem tutira.. ha jó az alakja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!