Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FFDP kérdése:
Ha megfogtam egy lány vállat és ő megremegett akkor kíván?
Figyelt kérdés
És tegyük fel, hogy nem megijedt vagy fél :D2010. jan. 27. 08:10
1/13 A kérdező kommentje:
Légyszí ne írjatok lenéző válaszokat.
2010. jan. 27. 08:18
2/13 anonim válasza:
Sok oka lehet, miért éppen kivánna?
3/13 anonim válasza:
Az érintéstől izgalomba jött egy pillanatra de ez még nem kívánás.
4/13 anonim válasza:
Nálamis van ilyen, ha hozzáérnek a nyakamhoz vagy végig simítják a hátamat, akkor beleremegek pár msp-ig,de szerintem ez csak sima reakció.Nem jelent semmit.
5/13 anonim válasza:
HA a vállán van a legérzékenyebb erogén zónája akkor lehet :)
6/13 anonim válasza:
nem kíván csak kirázta a hideg öcsi
7/13 anonim válasza:
Ha hideg volt a kezed akkor csak megborzongott.Ha nem volt hideg akkor vagy tényleg ott van neki... de az is lehet (ha fiú vagy:D)akkor lehet hogy bejösz neki és azé remeget megg.Monnyuk az előbii amit irtam attól függ hogy hátulról fogtad meg a váállát vagy előről hogy láttott téged.Monyuk lehet hogy hülyeséget irtam de én ezt gondolom:D
8/13 anonim válasza:
szerintem is inkább a hideg rázta ki :D
10/13 anonim válasza:
hát szerintem ez nem jelenti azt, én nő vagyok és a távolság tartóbb típus, nem szeretem ha hozzám érnek (a barátomon kívül). Így bárki épp csak megbök hogy figyeljek rá, mondhatni megremegek minden alkalommal, mert váratlan és nem is szeretem.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!