Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek a göndör vagy az egyenes hajú csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 21:19
3/25 anonim válasza:
mindegy nem a haja számít egy lánynál,nem lehet így kivesézni az összképet kell nézni:)
5/25 anonim válasza:
Egyenes, hosszú. Szín mind1. :D
6/25 anonim válasza:
én imádom a vasalt hajú csajokat:D
7/25 anonim válasza:
általában egyenes válligérő, az a gyengém, de ugyanugy tetszhet egy göndörhajú lány is, de akkor másban kell kitűnnie :) de ez persze csak külső amit elsőre látni, a lényeg végül a belsőben lesz, attol aztán lehet akármilyen haja is ha hülye nem kezdek vele az fix... és forditva is igaz ha jófej kedves aranyos akkor szintén nem számit a haja
8/25 anonim válasza:
hát én nemtudom, kb a haját nézem meg legutoljára egy csajnak.
az arc a lényeg. ha az szép, akkor akár kopasz is lehetsz, komolyan mondom. de ha az ronda, akkor tök mindegy milyen a hajad.
9/25 anonim válasza:
áhh egyenes vállig érő a hajam:D versenyképes vagyok?:P
10/25 anonim válasza:
Nekem pl hullámos hajam van, nem egyenes és nem is göndör...
Am 2010 divatfrizurája a természetesen göndör, szal kezdheti kidobni mindenki a vasalóját...
(ez az igazság, olvasta is és hallottam is, ezért lepontozni nem kéne)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!