Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez hogy van most?
Figyelt kérdés
Volt 1 lánnyal 1 találkozásom és mivel kicsit "beszari" vagyok csók még nem volt csak búcsúzáskor 3 arca puszi.1 alakalom kivételével mindig én írok neki szerintetek ez befolyásol valamit? (A randi a csókon kívül tökéletesen ment)Szerintem ő azt hiszi hogy én csak a "barátja" akarok lenni,Legközelebb megkérdem hogy akar-e többet mint barátság de az már 1 másik téma2014. nov. 2. 20:49
2/4 A kérdező kommentje:
Hát az hogy van-e nála esélyem úgyis ha 95% én írok rá facebookon?
2014. nov. 2. 20:52
4/4 anonim válasza:
ne legyél beszari, és következő randin csókold meg, aztán majd kiderül mit is akar pontosan a csaj :D
ha nem lennél szimpatikus neki, nem találkozna veled, innentől csak rajtad múlik ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!