Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Baj ha ilyen vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Baj ha ilyen vagyok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

16F

Sose merek ismerkedni/kezdeményezni annál a lánynál aki tetszik

az a baj hogy kicsit visszahúzódóbb vagyok kezdetben, nehezebben kezdeményezek beszélgetést, de idővel szépen lassan megnyílok az illető előtt, de sokan nem adnak esélyt erre ezért nem is tudják milyen vagyok valójában :( pedig amúgy nem vagyok visszahúzódó.nem tudom miért vagyok ilyen.

Ez baj?

Egyszerűen nem sikerül megváltoznom.

Lányok.kort is írjatok.:)

2014. nov. 2. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Én srác vagyok, de meg tudom állapítani, hogy ez határozottan nem jó. (én is ilyen voltam 16 évesen)

19/F

2014. nov. 2. 00:05
 2/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj csak meg kell találnod a megfelelőt, van olyan akinek az ilyen típusú fiúk jönnek be.
2014. nov. 2. 00:14
 3/9 anonim válasza:

Baj

17L

2014. nov. 2. 00:32
 4/9 anonim válasza:

Énse vagyok lány viszont énis ilyen vagyok de látom hogy ez nem jó

viszont most például van valaki akivel az elején magabiztosan írtam rá meg minden nem féltem bizonyos témákra kitérni vele és nagyon jóban vagyunk kicsit többe mint barátok még nem szerelem de már lehet hogy alakul valami, viszont vannak olyanok kikkel nem bírom ezt megtenni ezért is érdekel hogy mit válaszolnak a többiek

2014. nov. 2. 00:32
 5/9 anonim ***** válasza:
próbálj meg magabiztosabb lenni. az szexi
2014. nov. 2. 01:45
 6/9 Angel girl válasza:

Nem gáz annyira :) 14/L

(üzenteben küldöm a mail címem)

2014. nov. 2. 11:31
 7/9 Angel girl válasza:

Nem gáz annyira :) 14/L

(írj)

2014. nov. 2. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
hát lehet cuki is, de jól áll egy srácnak ha magabiztos,de nem beképzelt. és mondjuk ő ír rá a lányra, ő kezdeményez meg ilyenek.
2014. nov. 2. 17:50
 9/9 anonim válasza:
Szerintem nem jó :/ Baj... Ha tetszik valaki próbálj beszélgetést kezdeményezni. Tudom, annak a legnehezebb írni, aki tetszik. Én már kezdeményeztem beszélgetést 3x (nem egymás után, kb. 3 naponta, aztán ő nem írt, akkor hagytam. De próbáld meg! :) 16/L
2014. nov. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!