Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnátok, ha a lány az elsô randira melltartó nélkül menne el?
Már régóta leveleztek a lánnyal, sikerül összehozni az elsô randit. Minden csodálatos, nagyon jól érzitek magatokat, de feltûnik, a lányon nincs melltartó.
Elmondása szerint nem szeret hordani, nem is szokott -kis, formás mellei vannak, nincs is rá szüksége-, kényelmetlenül érzi benne magát.
Ebben a helyeztben mit gondolnátok?
Kort is írjatok, kérlek :)
# 9
Igen, olvastam. Ha az ellen van kifogásod, hogy nő létemre írtam - amiért az első sorban elnézést is kértem - akkor szerintem egyrészt tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért van az, hogy amikor például az örökzöld pénisz-méret témában születik egy kifejezetten nőknek szóló kérdés, akkor jellemzően a férfiak írják a válaszok kb. 70-80 %-át, és osztják az eszüket arról, hogy mi kell a nőnek, meg teszik a bántó, idétlen és gúnyos megjegyzéseket az átlagos, vagy kisebb pénisz mérettel rendelkező férfi társaiknak.
Másrészt elhiheted, hogy jószándékból szántam a válaszra pár percet az életemből, mert szerintem azzal, amit tervez, a kérdező, könnyen hozhatná saját magát kínos helyzetbe.
De bízzuk rá, majd ő eldönti, hogy mennyire jó ötlet ezt a "miért nem hordok melltartót" és "milyenek is a melleim" kérdést szóba hozni életük első randiján.
A gondolatjeles pár szót csak nektek írtam oda magyarázatnak, elnézést, ha nem érthetô, mire gondoltam. :)
Egyébként 17 éves vagyok, az iskolában és az edzéseken hordok, de azokon kívül nem. :)
ezzel csak az a baj, hogy a fiú könnyen azt gondolhatja, hogy csak amiatt nem vett fel melltartót, hogy neki szexizzen. de ha tartósabb lesz a kapcsolat, akkor úgyis kiderül, hogy nem szoktál hordani sosem és akkor az venné ki furán magát, ha direkt emiatt magadra erőltetnéd az első pár találkán.
de szerintem a fiúk többségének ez bejönne.
Arra gondolnék,ha normálisan öltözött volna fel,akkor nem lehetett volna látni, hogy nincs rajta melltartó!
Magyarán ilyen hidegben top,póló és rajta kötött pulcsi kellett volna a kabát alá. Ergo valszeg átlátszó felsőben jött el a randira a melltartó nélküli melleit mutogatni!
Ha beülnétek egy melegebb kávézóba, lekerülne a kabát. Szerintem egy nem mélyen dekoltált, vastagabb pulcsiban is észre lehet venni. :)
Egyébként hosszú, dús gesztenyebarna hajam van, takarja a melleimet. :)
Aki azt írta, ez kicsit a magamutogatásról szól, van benne valami, de nem az az elsôdleges cél. :)
Ha melltarrót veszek fel, akkor sem a legdivatosabb push up melltartót, hanem valami könnyebbet. :)
Nem írtam olyasmit, amibôl azt lehetne gondolni, fiú vagyok, sôt. :)
Rosszul fogalmaztam, bocsánat.. nem hoznám szóba azt, nincs rajtam melltartó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!