Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bikini ideális ajándék?
Szeretném meglepni a barátnőmet valamivel,és mivel kezdődik a strandszezon én bikinire gondoltam,főleg,hogy mondta,hogy a szülei miatt nem vehet merészebb bikinit magának.
Szerintetek jó ötlet?
Én ilyen pánt nélkülire gondoltam(mert viszonylag kicsi cicijei vannak),és franciabugyis alsóra.
Szerintetek ilyesmi jó lenne?
inkább ne
ruhát nem jó ajándékozni, mert lehet nem tetszik neki vagy nem kényelmes, nem áll olyan jól
1.
akkor együtt elmennek és kiválasztják
én nem is tudom hány lánynak vettem már és szuper jó ajándék. persze tudni kell a méreteit, hogy milyen stílust szeret stb. kell hozzá némi érzék, ami féritársaim nagyrészéből hiányzik, de lehet hogy benned pont megvan.
a legtöbb helyen ráadásul már visszavihető, ha nem jó neki.
hajrá!
(persze tudjuk, hogy ezzel magunkat is meglepjük..hehe..nincs is jobb, ha kinézel vmi jót és utána látod a nőn, akiért odáig vagy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!