Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig lehet húzni a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet húzni a két sráccal való randizást? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Két sráccal randizgatok, már túl vagyok mind a kettővel 2 randin...De nem tudok dönteni, mind a kettő komolyan gondolja, nem akarom megbántani őket, ráadásul mind a kettő nagyon tetszik külsőre és bensőre is, fogalmam sincs, hogy mit tegyek...

Igen, igen...már bánom, hogy egyszerre kezdtem velük radizgatni, de nem gondoltam volna, hogy mindkettő komolyat akar és be is fognak jönni.

2014. okt. 31. 11:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Okádok tőled. Csak mondom.
2014. okt. 31. 14:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem értem miért gondolod, hogy érdekelsz. De 1. ez még csak ismerkedés, nem tudok úgy választani, hogy nem ismerem őket. 2. Nem feküdtem le velük 3.Nem ígértem nekik semmit. 4. Kívánom, hogy légy te egyszer ilyen helyzetben.
2014. okt. 31. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:

"Kívánom, hogy légy te egyszer ilyen helyzetben."

Szerintem minden férfi arról álmodik, hogy népszerű a nők körében.

2014. okt. 31. 16:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez nem népszerűség kérdése. Akkor is rossz érzés, hogy nem tudsz dönteni, pedig nem akarod őket megbántani...Ez nem az egóról szól.
2014. okt. 31. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
én soha nem leszek ilyen helyzetbe, mert én tudom mi az, hogy tisztesség. vigasztald csak magad, attól szerintem is görény vagy.
2014. okt. 31. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!