Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány írt hogy elkísérném-e valahova, én meg válaszoltam váletlenül azt, hogy "szívesen elmennék benned", *veled helyett. Nagyon gáz? 20/F
Egyszer egy művházjellegű intézményben dolgoztam, volt ott egy csomó 13-14 éves mazsorettáncos. Elég jóban voltunk, szóval néha kicsit túlzásba vitték a tréfát. Odaülteg a gépemhet ahol be voltam jelentkezve msnre, és ráírtak véletlenszerűen 2 csajra hogy... "Járunk"
Iszonyatos jó érzékkel választották ki azt a két embert mondom sem kell, és azt írták amit igazán megkérdezhettem volna az azt megelőző 1 évben bármelyiküktől. :D na én már akkor jót röhögtem az egészen, megírtam gyorsan mindkettőjüknek a storyt, de csak az egyik vette a lapot. A másikkal már nem voltam beszélőviszonyban. :)
Huhh :)
Ez kemény én lány vagyok és kicsit félre érthető .
De ha van humor érzéke akkor biztosan csak egy jót röhög rajt.
Vagy írd meg neki az igazat,hogy hullafáradt vagy .
Sok sikert ,jó randit :D
Én egy ilyen kérdésre, hogy elkísérném-e valahova, azt válaszoltam volna, hogy "meg hát"!
Ehhez képest túl finom voltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!