Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kiigazodni egy fiún. Nem értem most mit vár el? Bocsi a helytelen írás miatt, de telefonrol voltam!
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 éve tetszik egy srác idösebb töllem...Ö is felfogyelt rám majd egy napon elkezdtunk beszélgetni szimpatikusnak talált és azt is mondta, hogy vonzodik hozzám..De sajnos vannak kulombozo okok ami miatt nem nagyon ismerkedhetunk meg es ezt o el is mondta...2 het utan ujra ram irt es arrol kerdezgetett, hogy milyen fiuk erdekelnek..Nem tudom mit tegyek...Es ami a legrosszabb, hogy nem tudom megfejteni most mit is szeretne :/ Es ugy koszont el, hoy azt irta ha barmilyen megosztani valom lenne akkor o szivesen meghallgat2014. okt. 27. 12:08
1/3 anonim válasza:
miért nem lehettek együtt? érdekled, ez nyílvánvaló.
2/3 A kérdező kommentje:
korkülömbség bár ö azt mondta, hogy elismeri nem a kortol függ, hogy vonzodik-e az egyén a másik félhez...Akkor most lépjek én? Besszélgessek vele?
2014. okt. 27. 13:37
3/3 anonim válasza:
mennyi a korkülönbség? ha egyikőtök sokkal 18 alatt van, akkor az idősebb bizony feljelenthető:-S
igen, próbáld vele megbeszélni miért zavarja ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!