Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Belső fontosabb mint a Külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Belső fontosabb mint a Külső?

Figyelt kérdés
Sokan papolnak itt belső szépségröl meg belső béke,pozitiv gondolkodásról,hol ott minden ember kivétel nélkül a külsőt nézi. Mert gondolom egy Susan Boyle félével senki sem járna. Hiába szép a hangja és valamiben jó,ez kevés. Tehát akkor miért széditik itt egyes emberek a csúnya fiúkat vagy lányokat hogy a belső a fontosabb? (csórik még lehet el is hiszik)
2014. okt. 25. 11:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Azt remélem ti is látjátok,hogy az összes komment beigazolja a kérdést is,illetve az én válaszaimat is egyben.Tehát ha nem "helyesnek" születtél,és nem tetszel meg így egy nőnek(mivel én férfi vagyok) sem,akkor örökre egyedül maradok,csak azért,mert ilyennek születtem...

Ez a legdurvább és legrombolóbb érzés komolyan,hogy amivel semmit nem tudok kezdeni,az befolyásolja az életem 99%-át.

2014. okt. 25. 12:28
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

Tetszik, nem tetszik, a külső is FONTOS. Aki azt mondja, hogy nem az hazudik. Vagy ti leállnátok mindenkivel dumálni, aki odamegy hozzátok? Ugye, persze hogy nem...

A másik: a külső fontossága nem azt jelenti, hogy egy szupermodellnek kell lenni... A külső annyira fontos, hogy legy ápolt, jó megjelenésű, tiszta. Legyen továbbá megfelelő kisugárzásod, akkor minden rendben lesz.

2014. okt. 25. 12:38
 13/25 anonim ***** válasza:
A belső fontosabb. De ha a külső rossz, az egész mit sem ér.
2014. okt. 25. 12:42
 14/25 anonim ***** válasza:

Minden a viselkedésen múlik, az pedig a belsőből fakad, így egyértelmű a dolog.

Amúgy nem kellene végletesen gondolkodni. A belső és a külső együtt adják meg a végindexet, de a belső sokkal nagyobb súllyal esik latba, viszont a külső meg lehet annyira extrém alacsony értékű, hogy lehúzza a végeredményt.

Hasraütött példa: T = 5B + 1K , t=tetszés, b=belső, k=külső. A belső legyen mondjuk 7, a külső 3, akkor a T=38, míg ha a belső 3, de a külső 7, akkor T=22.

A számok, a képlet teljesen kitaláltak, és azt sem biztos, hogy nincs-e még tényező az egyenletben. Csak érzékeltetési funkciót lát el.

2014. okt. 25. 12:42
 15/25 anonim ***** válasza:

9#!

Ha jobban elolvasod, amit írtam, ott van, hogy normális emberekre vonatkozik.

A hulladék az hulladék.

2014. okt. 25. 14:32
 16/25 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon jó példa lenne: [link]
2014. okt. 25. 15:28
 17/25 A kérdező kommentje:

ma 14:32

A lényeg az amúgy szerintem az egészbe hogy a születési arcvonásaidon nem tudsz változtatni,öltözhetsz színaranyba is akár,attól még az arcod nem változik,és hát az arcot szokták nézni elsőnek.

2014. okt. 25. 15:29
 18/25 anonim ***** válasza:
34%

Lehet az arcon is változtatni plasztikával, de nem láttam még olyan csúnya pasit, akinek szüksége lett volna rá.

Ez mind csak belőletek jön. Ha csúnyának érzitek magatokat, azok is vagytok, és ezt is sugározzátok a környezetetekbe, ezért nem akar senki ismerkedni veletek, mert ha még rászánod magad arra, hogy odamész valakihez, akkor is benned lesz az, hogy nem fogsz neki kelleni, mert csúnya vagy...magadat kell először elfogadni, addig ne várj semmi csodát.

Ha meg olyan miatt érzed magad csúnyának, ami ellen tehetnél is (pl pattanások, pattanás maradványok, stb. egészségügyi dolgok), akkor meg megint ne panaszkodj, mert lusta vagy ahhoz, hogy bármibe is belekezdj, amivel javíthatnál a helyzeten.

De könnyebb panaszkodni inkább, meg a csajokra fogni a dolgot, mint hogy ti magatok tennétek valamit annak érdekében, hogy mások elfogadjanak. És mint mondtam, ez nem csak az egészségügyi problémákra vonatkozik...ha elfogadjátok magatokat, akkor másokkal is könnyebb lesz elfogadtatni magatokat.

Ha meg nem vagytok hajlandóak semmit se megtenni azért, hogy előrébb lépjetek, akkor meg már bocs, de hülyék vagytok.

2014. okt. 26. 13:39
 19/25 A kérdező kommentje:

ma 13:39

Mert a legtöbben akármit mondanak, kizárólag a külsőt nézik. Csináltam egyszer egy kísérletet. Persze, ez csak netes társkeresős dolog, de asszem így is sokat elmond. Volt egy amúgy nem túl megnyerő külsejű hölgy (na, de azért ocsmány se volt), akivel ismerkedtem volna.A bemutatkozásában esküdözött, hogy neki kizárólag a belső számít, teljesen mindegy, hogy 15 vagy vagy 20, gazdag vagy szegény, izmos vagy kövér, magas vagy alacsony, neki csak a belső értékek számítanak. Dacára annak, hogy az érdeklődési körünk hasonló volt, engem válaszra sem méltatott. Aztán csináltam egy kamuprofilt, egy férfi modell képével, és írtam ugyanennek a csajnak. Már aznapő kijelentette, hogy én vagyok álmai szerelme, és hiába utasítottam el utűna kategorikusan, meg direkt az ellenkezőjét játszottam meg, mint amilyen neki az "ideális jelölt" személyisége, mégis rám volt ragadva.

Még két alkalommal elismételtem ezt a "kísérletet", és mindig ugyanez volt az eredmény. Szép csajjal is, meg duci rondácskával is, a valódi profilommal örülök, ha szóba állt, a kamugyerekre meg mindhárman ezerrel rá voltak izgulva. A második és harmadik csajnál ráadásul ugyanazt a személyiséget adtam a kamugyereknél is, hogy kizárjam azt, hogy hátha a személyiségemmel van a baj. Konklúzió: tényleg van, akinek a személyiség sokkal meghatározóbb, mint a külső, de ez ritka. A többség ezerrel hangoztatja azt, hogy neki mennyire a belső számít, aztán sz*arnak rá, azzal jönnek össze, aki menőbb kinézetű.

2014. okt. 26. 19:36
 20/25 A kérdező kommentje:

Annak idején az FHM-es srácok is eljátszották.

Felrakták az egyik újságírójukat, meg egy művészt meg valami pénzes, modell pasiét. A leírás szinte mindháromnál ugyan az volt.Nyitó szöveg, poén stb szintén. Szal nem lehetett arra fogni, h mert mekkora egyéniség volt meg hát ugye mindhárom profilt egy ember kezelte. Első nap után a modell kb 1000 levelet kapott, a művész egy párat, ő meg semmit. A legjobb az volt, h ott is próbálták a nyulat kiugrasztani a bokorból, minden nőnek kiírva, h ő csak is komolykapcsolatot keres.Na persze, a modell profillal minden nőnek írta h csak laza kapcsolat, egy kis etye-petye bér bele. Szerinted? Rögtön nem akartak komoly kapcsolatot, belefért a csak szex és semmi más, persze már akár az első randin.Holott az adatlapon virított, h ő nekik kell az, h bla bla bla:D

2014. okt. 26. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!