Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a járdán bicigliztem és rámszólt egy csinos lány hogy a járdán tilos biciglizni, szerintetek ismerkedni akart?
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 18:44
1/10 anonim válasza:
Nem, csak szimplán akadékoskodott.
2/10 anonim válasza:
Nem, csak nem akarta hogy elüsse egy biciklis...
3/10 SullaFelix89 válasza:
Nekem egyszer a kutyám odaszart a parkban a gyepre erre rámszólt egy nő, hogy ez tilos és szedjem össze akkor ezek szerint ő is csak a kis virgoncra pályázott?
4/10 anonim válasza:
tényleg nem szabad a járdán biciklizni, lehet ,hogy megijedt csak és rád szólt...
5/10 anonim válasza:
Csak felhívta a figyelmedet a szabálysértésre. Mindenesetre nem árt k-val írni a biciklit.....abból baj nem lehet.
6/10 anonim válasza:
nem
csak rád szólt, mert szabálytalan voltál
7/10 anonim válasza:
mindenféleképpen rád izgult, ez nem vitás. Hány éves volt a csaj ? és te mennyi vagy ?
Szóltál vmit aztán neki vissza ?
8/10 One of the Anonymus válasza:
Ennyire hülye*senkise lehet.;_;
9/10 anonim válasza:
Sokszor biciklizek a járdán! Miért ne lenne szabad?! Köcsög Viktor!
Osztottak már ki öregasszonyok, sok f@.szi, nők meg minden...akkor ezt nem értem :$
10/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül tilos a járdán biciklizni.
Nem jelent semmit, hogy rád szólt. Bár vannak olyan lányok, akik így akarják felhívni magukra a figyelmet, nem tudhatjuk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!