Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden csinos lány el van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csinos lány el van telve magától?

Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 10:49
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nem 21/f
2014. okt. 8. 10:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Általában igen,miért nem kérdésed?Mit akarsz közölni ebből?
2014. okt. 8. 10:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak úgy a 99,9%uk.
 4/13 anonim ***** válasza:
Persze
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Nem a külcsín határozza meg a belbecst...
2014. okt. 8. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez igaz csak azzal azok nemfoglalkoznak:)
2014. okt. 8. 10:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Én még egy szép külsejű lánnyal sem találkoztam, aki ne lett volna eltelve magával, és ne gondolta volna, hogy ő a világ közepe. Sokszor elég csak rájuk nézni, már látszik az a lenéző tekintet, ahogyan a többi embert vizslatják, szinte ezt mondják "mekkora nyomorékok ezek, örülhetnek, hogy a légteremben vannak a kis ge cik". A gáz az, hogy sok ronda csak is el van telve magától és ugyanígy viselkednek, pedig nekik még okuk sincs rá.
 8/13 anonim ***** válasza:
kinek mi a csinos ?? nekem azt is mondtak hogy aztaa tokre bejosz...de azt is hogy nm vagyok eleg kemeny csajszi és ezert nem :D szal erted ?de en nem ezrem hogy ellenek magamtol telve merrt nem is erzem magam szepnek :)
 9/13 anonim ***** válasza:

attól függ, melyik kategóriájú csinosra gondoltok.

azokra a lányokra sem feltétlenül igaz, de talán jellemzőbb, akik kifejezetten mutatni akarják a világnak, ők mennyire jó nők. közismertebb elnevezésük: plázacicák. a legtöbb pasi őket érti csinos lányok alatt, mert nőként is elismerem, van köztük kiemelkedően szép hölgyemény. van, akinek jól áll az a stílus. az meg már nem ide tartozó téma, hogy nem mindenkinek áll jól. de ha rájuk gondolsz, kedves kérdező, illetve néhány válaszoló, akkor el tudom képzelni, hogy igaz az állítás.

de ismerek nagyon sok szép, csinos lányt, akik annyira nem feltűnőek, de mégis jól néznek ki. nem póthajuk van, és nem műszempillájuk, nincs a cici megműttetve, mégis jó az alakjuk, nem túl kihívó, mégis csinos ruhában járnak, mindeközben szerény bájjal tekintenek a világba, érdeklődők és kedvesek. szívesen sorolnám magam is ebbe a kategóriába, de akkor én is el lennék könyvelve "eltelt libának", így csak a közvetlen és nem is annyira közeli ismerőseimről beszélek inkább :)

kedves férfiak. ti, akik azt mondjátok, hogy a nőknek nem csak a jóképű, nagyszájú bunkókat kellene észrevenniük, és akkor sok rendes sráccal is találkoznának, fordítsátok meg a helyzetet, és fogalmazzátok át a mondatot a magatok szemszögébe: ne csak a felszínes, de jó megjelenésű, öntelt lányokat vegyétek észre, és akkor nagyon sok csinos, szép, aranyos lánnyal találkoztok majd.

2014. okt. 8. 11:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Én ezt az elteltséget sok esetben inkább ilyen pajzsnak látom. Észrevettem, hogy sok esetben a legfeltűnőbb, legjobb külsejű nők a legbizonytalanabbak, tele vannak kétségekkel, és úgy érzik, ezt azzal leplezhetik, ha elérhetetlennek mutatják magukat. Aztán ha belátsz a felszín alá, megtalálod az ijedt kis nyuszit, aki alig várja, hogy valaki megvédje.
2014. okt. 8. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!